shekaf 30 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ سلام به دوستان من میخوام تو نوتیفیکیشن یه مدیا پلیر داشته باشم مثل تصویر زیر میدونم که با notification builder یا custom notification میشه کار کرد اما نتونستم انجام بدم در صورت ممکن سورس بزارین و این که چطوری میشه لایوت رو تو نوتیفیکیشن لود کرد چون اگه بشه میتونیم این رو طراحی کنیم اضافه کنم که من با مطالعه ای که در سایت مرجع داشتم باید از XML استفاده کنیم این لینک رو ببنین و اگه کسی اکانت داره لطف کنه سورس رو B4A Library - Notification Builder Library. | Page 14 | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shekaf 30 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۶ دوستان راه حلی ندارین ؟ کسی نیست لینک بالا رو دانلود کنده بده به ما ؟ از دوستایی که اکانت دارن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۶ سلام کتابخانه NotificationBuilder NotificationBuilder واین هم یک سمپل از ExtraNotifi به همراه کتابخانه ExtraNotifi این هم یک تصویر از ExtraNotifi با دو تا Button الان براتون آپلود کردم , امیدوارم مفید باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shekaf 30 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۶ سلام این راه بدون کتابخانه هم ممکن هستش بنده نوتیفیکیشنی می خوام که قابل طراحی باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shekaf 30
سلام به دوستان
من میخوام تو نوتیفیکیشن یه مدیا پلیر داشته باشم
مثل تصویر زیر
میدونم که با notification builder یا custom notification میشه کار کرد اما نتونستم انجام بدم
در صورت ممکن سورس بزارین
و این که چطوری میشه لایوت رو تو نوتیفیکیشن لود کرد چون اگه بشه میتونیم این رو طراحی کنیم
اضافه کنم که من با مطالعه ای که در سایت مرجع داشتم باید از XML استفاده کنیم
این لینک رو ببنین و اگه کسی اکانت داره لطف کنه سورس رو
B4A Library - Notification Builder Library. | Page 14 | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.