moh3n 16 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من تو برنامم یه متغییر دارم از نوع bitmap. بعد میخوام با دستور getpixle و یه حلقه هرثانیه تمامی پیکسل های عکسی که درون متغیر bitmap هست رو بررسی کنه میشه کد این حلقه رو بگید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ *تعجب**تعجب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوست کرامی این سورسی که گذاشتم براتون دقیقا همون چیزیه که میخواید ولی یکم سخته کار باهاش (البته برای کسی که مبتدی هست)ولی همه چیزی توی پنل تاچ تعریف شده و اون مقدار های عکس رو توی لوگ گرفتیم تا توی خود بیسیک نشون بده *بوس* susu.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moh3n 16
سلام
من تو برنامم یه متغییر دارم از نوع
bitmap. بعد میخوام با دستور getpixle و یه حلقه هرثانیه تمامی پیکسل های عکسی که درون متغیر bitmap هست رو بررسی کنه
میشه کد این حلقه رو بگید ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.