hasan2222 14 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۶ خب اینم سورس دارو درمان که گزاشتم مایکت ولی کم فروش رفت میتونید از کدهاش استفاده کنید تنظیمات و ... هم دارع هزینش هم عضو شدن تو کانالم که همشو مدیون انسر سنتر هستم . کانال @b4a_android darodarman لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devil_v9 13 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۶ در در 1396/04/13, 17:27:16، hasan2222 گفته است : خب اینم سورس دارو درمان که گزاشتم مایکت ولی کم فروش رفت میتونید از کدهاش استفاده کنید تنظیمات و ... هم دارع هزینش هم عضو شدن تو کانالم که همشو مدیون انسر سنتر هستم . کانال @b4a_android darodarman مرسی بابت به اشتراک گذاری ولی طراحیش خیلی ظعیفه !! این جور برنامه ها به نظر من نباید تو مارکت ها منتشر بشن . نتیجش میشه اشباع شدن نرم افزار ها !!! همینو روش کار کن توسعه بده جواب میگیری دوست من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hasan2222 14 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۶ در 17 دقیقه قبل، devil_v9 گفته است : مرسی بابت به اشتراک گذاری ولی طراحیش خیلی ظعیفه !! این جور برنامه ها به نظر من نباید تو مارکت ها منتشر بشن . نتیجش میشه اشباع شدن نرم افزار ها !!! همینو روش کار کن توسعه بده جواب میگیری دوست من داداش م تازه بیسیک شروع کردم ای اولین برنامم بود گفتم دوستان تازه وارد استفاده کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.