forouzande 2 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۶ با سلام و وقت بخیر من می خوام متن یک رشته را با اندازه و فونت دلخواه به یک فایل pdf تبدیل کنم. چطوری میشه چنین کاری کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۶ این تاپیک میتونه کمکتون کنه. Creating a pdf file in android programmatically and writing in it - Stack Overflow لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
forouzande 2 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۶ از این کتابخانه استفاده کردم. GitHub - HendrixString/Android-PdfMyXml: convert android xml layouts into PDF document, works on all versions of Android. متن TextView با کد نویسی جاوا تغییر می کنه ولی خروجی با متن اولیه در لایه ساخته میشه. چطوری میشه کاری کرد که متن بعد از اجرا مورد استفاده قرار بگیره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
forouzande 2
با سلام و وقت بخیر
من می خوام متن یک رشته را با اندازه و فونت دلخواه به یک فایل pdf تبدیل کنم.
چطوری میشه چنین کاری کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.