حمید زارع 331 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان من یه دستگاه سخت افزاری خاصی دارم که تو کاتالوگش نوشته دارای وب سرویس یه سی دی هم داره که یه عالمه فایل داره من اگر خواسته باشم در b4a از این وب سرویس استفاده کنم باید تو سی دی دنبال چه فایلی بگردم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۶ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۶ باید ببینید چه نوع وب سرویسی داره. برای وب سرویس soap انجمن آقا امید قبلا براش کتابخونه گذاشته بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۶ در 8 ساعت قبل، ha88an گفته است : باید ببینید چه نوع وب سرویسی داره. برای وب سرویس soap انجمن آقا امید قبلا براش کتابخونه گذاشته بود میخواستم بدونم دنبال چه پسوندی باید بگردم ؟؟ فکر می کنم php رو باید سرچ کنم . درسته ؟ و اینکه این دستگاه sdk هم داره ، آیا به درد b4a میخوره ؟!! میدونم سوالاتم خیلی کلی و مبهمه ولی هرچی میتونید راهنمایی بفرمایید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۶ چه سخت افزاری دارید ؟ میشه اسمشو بدونم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۶ access control هست با lan و wifi میشه بهش کانکت شد ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام دوستان
من یه دستگاه سخت افزاری خاصی دارم که تو کاتالوگش نوشته دارای وب سرویس
یه سی دی هم داره که یه عالمه فایل داره
من اگر خواسته باشم در b4a از این وب سرویس استفاده کنم باید تو سی دی دنبال چه فایلی بگردم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.