ctrain 38 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان من اطلاعات بین هاست و برنامم رو با سرور که جابجا میکنم و مثلا یه حالت اینطوری دارند : example.com/get.php روشی هست که آدرس دامنه اولش نیوفته؟ یعنی متصل شدن به هاست بدون استفاده از دامنه و مستقیم. تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۶ سلام فکرنکنم بشه ! چون اون ادرس به برنامه میگه که پی اچ پی تو این صفحس و هرجور نگاه کنید باید یه ادرسی بدید تا برنامه متوجه php بشه ! اگه میخاید کسی نبینه بعد از باز کردن سورس کدتون ! باید ادرس سایت رو دیکود کنید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Crashday 47 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۶ سلام بالاخره باید یه ادرسی باشه که برنامه بهش وصل بشه اما اگه میخواین ادرس اصلی رو کسی ندونه میتونید درخواست ها رو به یک ادرس دیگه بفرستین و اون ادرس بیاد و به ادرس اصلی ریدایرکت کنه. راه دیگه هم استفاده از ایپی هست به جای ادرس دامنه. فکر نکنم راه و روش دیگه ای باشه.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ctrain 38
سلام دوستان
من اطلاعات بین هاست و برنامم رو با سرور که جابجا میکنم و مثلا یه حالت اینطوری دارند : example.com/get.php
روشی هست که آدرس دامنه اولش نیوفته؟ یعنی متصل شدن به هاست بدون استفاده از دامنه و مستقیم. تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.