و می تونم برای نتیفیکیشن یک اینتنت تعریف کنم که کلیک شد اون اینتنت بازبشه
مثلا یک لینک رو در وب ویو اجرا میکنه وقتی کاربر کلیک کرد و یا باز کردن صفحه دولوپر در کافه بازار با اینتنت و مشکلی ندارم
الان قصد دارم با کلیک روی نوتیفیکیشن بگم صفحه دولوپر رو در کافه بازار باز کنه ولی با کتابخونه استاد شاهدی AriaMarkets
ولی اگر از کتابخونه بسیار کاربردی استاد شاهدی استفاده کنیم که یه دستور داره برای سادگی کد نویسی
نمی تونم و نمیدونم چه طور باید به نوتیفیکیشن بگم که این دستور رو اجرا کنه
خوب کد ها به این صورت هست در سرویس نوتیفیکیشن که میرسه شامل یک پکیج نیم هست که قراره بره و با کتابخونه AriaMarkets کافه بازار رو باز کنه
این کد ها در یک ساب نوشته شده و با کلیک روی نوتیفیکیشن باید این ساب باز بشه در سرویس نوتیفیکیشن
Dim AriaMarkets_lib As AriaMarkets
'
Try
AriaMarkets_lib.allmarkets_safhebarname("com.package.name) '===> package name
Catch
ToastMessageShow("خطا در اجرا",False)
End Try
قسمت نوتیفیکیشن رو با کتابخونه
NotificationBuilder
نوشتم که الان به این صورته
==============================
==Code to build Notification==
==============================
Dim nb as NotificationBuilder
nb.Initialize
nb.SmallIcon = "icon"
nb.Ticker = "New Demo"
nb.Tag = "some tag"
nb.DefaultLight = True
nb.DefaultVibrate = True
nb.DefaultSound = True
nb.ContentTitle = "Some Title"
nb.ContentText = "Some Text"
nb.ContentInfo = "Bit of Info"
nb.SubText = "Some Sub Text"
nb.setActivity(Me)
nb.Notifiy(1)
همونطور که میدونید در این قسمت
nb.setActivity(Me)
ما میگیم کلیک شد همین سرویس که داخلش هستیم رو اجرا کنه
حالا میخایم بگیم تو همین سرویس که هستیم ساب بالا رو اجرا کنه که دستور کتابخانه آریا در اون قرار داره
و یا اصلا هر دستور دیگه ای
امید وارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم
محبت میکنید اگر بنده رو راهنمایی بفرمایید
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه عزیزان و اساتید گرامی
من در حال تنظیم نوتیفیکیشن برای برنامه هستم
و می تونم برای نتیفیکیشن یک اینتنت تعریف کنم که کلیک شد اون اینتنت بازبشه
مثلا یک لینک رو در وب ویو اجرا میکنه وقتی کاربر کلیک کرد و یا باز کردن صفحه دولوپر در کافه بازار با اینتنت و مشکلی ندارم
الان قصد دارم با کلیک روی نوتیفیکیشن بگم صفحه دولوپر رو در کافه بازار باز کنه ولی با کتابخونه استاد شاهدی AriaMarkets
ولی اگر از کتابخونه بسیار کاربردی استاد شاهدی استفاده کنیم که یه دستور داره برای سادگی کد نویسی
نمی تونم و نمیدونم چه طور باید به نوتیفیکیشن بگم که این دستور رو اجرا کنه
خوب کد ها به این صورت هست در سرویس نوتیفیکیشن که میرسه شامل یک پکیج نیم هست که قراره بره و با کتابخونه AriaMarkets کافه بازار رو باز کنه
این کد ها در یک ساب نوشته شده و با کلیک روی نوتیفیکیشن باید این ساب باز بشه در سرویس نوتیفیکیشن
Dim AriaMarkets_lib As AriaMarkets ' Try AriaMarkets_lib.allmarkets_safhebarname("com.package.name) '===> package name Catch ToastMessageShow("خطا در اجرا",False) End Try
قسمت نوتیفیکیشن رو با کتابخونه
NotificationBuilder
نوشتم که الان به این صورته
============================== ==Code to build Notification== ============================== Dim nb as NotificationBuilder nb.Initialize nb.SmallIcon = "icon" nb.Ticker = "New Demo" nb.Tag = "some tag" nb.DefaultLight = True nb.DefaultVibrate = True nb.DefaultSound = True nb.ContentTitle = "Some Title" nb.ContentText = "Some Text" nb.ContentInfo = "Bit of Info" nb.SubText = "Some Sub Text" nb.setActivity(Me) nb.Notifiy(1)
همونطور که میدونید در این قسمت
nb.setActivity(Me)
ما میگیم کلیک شد همین سرویس که داخلش هستیم رو اجرا کنه
حالا میخایم بگیم تو همین سرویس که هستیم ساب بالا رو اجرا کنه که دستور کتابخانه آریا در اون قرار داره
و یا اصلا هر دستور دیگه ای
امید وارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم
محبت میکنید اگر بنده رو راهنمایی بفرمایید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.