Coocala 35 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان چطور میتونم از کد زیر در جاوا آبجکت استفاده کنم؟ میخوام متد رو فراخوانی کنم و گوشی رو ریستارت کنم. dim j as javaObject . . . #if java import android.content.Context; import android.os.PowerManager; import anywheresoftware.b4a.BA; public void reboot(){ PowerManager pm = (PowerManager) BA.applicationContext.getSystemService(Context.POWER_SERVICE); pm.reboot(null); } #end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ دوست عزیز استفاده از این کد به هیچ وجه امکان پذیر نیست. اجرای این کد نیاز به دسترسی android.permission.REBOOT داره که این دسترسی فقط برای برنامه های سیستمی هست. تنها راهی که شما میتونید گوشی رو ریبوت کنید گرفتن دسترسی روت و استفاده از کدهای لینوکس هست. اگه دسترسی روت دارید تا کدهاشو براتون بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ در 10 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : دوست عزیز استفاده از این کد به هیچ وجه امکان پذیر نیست. اجرای این کد نیاز به دسترسی android.permission.REBOOT داره که این دسترسی فقط برای برنامه های سیستمی هست. تنها راهی که شما میتونید گوشی رو ریبوت کنید گرفتن دسترسی روت و استفاده از کدهای لینوکس هست. اگه دسترسی روت دارید تا کدهاشو براتون بزارم بله، ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ اول این رو به اکتیویتی اضافه کنید #if java import java.io.DataOutputStream; public void reboot(){ String shellCmd = "sync\n"+ "reboot\n"; sudo(shellCmd); } public void sudo(String... strings) { try{ Process su = Runtime.getRuntime().exec("su"); DataOutputStream outputStream = new DataOutputStream(su.getOutputStream()); for (String s : strings) { outputStream.writeBytes(s+"\n"); outputStream.flush(); } outputStream.writeBytes("exit\n"); outputStream.flush(); try { su.waitFor(); } catch (Exception e) { e.printStackTrace(); } outputStream.close(); }catch(Exception e){ e.printStackTrace(); } } #end if طریقه استفاده هم که به این شکله dim j as javaObject j.InitializeContext.RunMethod("reboot",null) با گرفتن دسترسی روت و اجرای کد بالا گوشی ریبوت میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Coocala 35
سلام دوستان
چطور میتونم از کد زیر در جاوا آبجکت استفاده کنم؟
میخوام متد رو فراخوانی کنم و گوشی رو ریستارت کنم.
dim j as javaObject . . . #if java import android.content.Context; import android.os.PowerManager; import anywheresoftware.b4a.BA; public void reboot(){ PowerManager pm = (PowerManager) BA.applicationContext.getSystemService(Context.POWER_SERVICE); pm.reboot(null); } #end if
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.