mahdi0020 10 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ سلام خدمت اساتید. من وقتی میخوام یک پروژه رو اجرا کنم یا یک پروژه جدید ایجاد کنم این ارور میده: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi0020 10 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۶ در 19 ساعت قبل، abolfazls گفته است : با سلام من هم قبلا با مشکل شما مواجه بودم که این مشکل رو شما می تونید با فعال کردن وی-پی-ان رفع کنید. و یا Gradle را دانلود کنید و به به صورت آفلاین وارد برنامه کنید از این لـــــینک قبلا با این ارور برخورد کردم و با دو روش درست شد سلام. ممنون میشم بگید باید چی کار کنم؟؟از لینکی که دادید چیزی متوجه نشدم. ممنون... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi0020 10 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۶ در در 1396/05/11, 16:27:28، mahdi0020 گفته است : سلام خدمت اساتید. من وقتی میخوام یک پروژه رو اجرا کنم یا یک پروژه جدید ایجاد کنم این ارور میده: دوستان کسی نمیدونه باید چی کار کنم؟؟ لطفا کمکم کنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abolfazls 1 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۶ با سلام من هم قبلا با مشکل شما مواجه بودم که این مشکل رو شما می تونید با فعال کردن وی-پی-ان رفع کنید. و یا Gradle را دانلود کنید و به به صورت آفلاین وارد برنامه کنید از این لـــــینک قبلا با این ارور برخورد کردم و با دو روش درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi0020 10
سلام خدمت اساتید.
من وقتی میخوام یک پروژه رو اجرا کنم یا یک پروژه جدید ایجاد کنم این ارور میده:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.