احمد 20 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۶ من با این روش به تولبارم آیکون اضافه می کنم ولی وقتی بیشتر از سه تا اضافه می کنم به حالت سه نقطه در میان من title ندارم پس جا براشون هست ولی نمی خوام سه نقطه بشه بلکه همشون رو تولبار باشن. آیا راهی هست از همین طریق Dim bd,bd1,bd2,bd3,bd4 As BitmapDrawable Dim xml,xml1,xml2,xml3,xml4,xml4,xml5,xml6 As XmlLayoutBuilder bd = xml.GetDrawable("ic_power_white_48dp") Activity.AddMenuItem3("eixt", "Menu", bd.Bitmap, True) bd1 = xml1.GetDrawable("ic_settings_white_48dp") Activity.AddMenuItem3("settings", "Menu1", bd1.Bitmap, True) bd2 = xml2.GetDrawable("ic_phone_classic_white_48dp") Activity.AddMenuItem3("tamas", "Menu2", bd2.Bitmap, True) bd3 = xml3.GetDrawable("ic_share_variant_white_48dp") Activity.AddMenuItem3("share", "Menu3", bd3.Bitmap, True) bd4 = xml4.GetDrawable("ic_star_half_white_48dp") Activity.AddMenuItem3("star", "Menu4", bd4.Bitmap, True) ACToolBarDark2.SetAsActionBar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۶ عزیز تو توضیحات AddMenuItem3 هم این موضوع بیان شده که اگه AddToActionBar مقدارش true باشه آیتم توی اکشن بار نمایش داده میشه به شزطی که جا بشه. اگه فضای کافی نباشه به صورت همون سه نقطه درمیاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احمد 20 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۶ هیچ راهی نیست بشه همه رو نشون داد؟ به صورت ادد ویو زدم زیاد جالب نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
احمد 20
من با این روش به تولبارم آیکون اضافه می کنم ولی وقتی بیشتر از سه تا اضافه می کنم به حالت سه نقطه در میان من title ندارم پس جا براشون هست ولی نمی خوام سه نقطه بشه بلکه همشون رو تولبار باشن.
آیا راهی هست از همین طریق
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.