مجتبی خیری 21 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۶ سلام سلام من یه مدت بیسیک کار می کردم از یک بخشش خیلی خوشم اومده بود که متاسفانه نمی دونم چطور در اندروید استودیو اجراش کنم! در بیسیک به راحتی در بخش دیزاینر می شد با دادن اندازه ها به صورت درصد ، یک اپلیکیشن ریسپانسیو نوشت که در هر سایز از گوشی شکل مناسب داشته باشه ! اما در اندروید استودیو فقط میتونیم از واحد dip یا dp استفاده کنیم که کار رو برای طراحی ریسپانسیو خیلی سخت می کنه آیا راه حلی وجود داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۶ دوست عزیز استفاده از واژه ضعف برای اندروید استودیو مناسب نیست اونم در مقابل بیسیک. بهتر بود سوالتون رو میپرسیدین بدون قضاوت در مورد غول برنامه نوسی اندروید برای همچین چیزی یه روشهای متعددی هست. یکیشون استفاده از وزن دادنه که با استفاده از یه لینیر لیوت میتونین اونو مدیریت کنید. android:layout_weight لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد معین عبدی 255 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۶ من این رو ضعف اندروید استدیو نمیدونم ب خاطر اینکه اندروید استدیو همه چیز رو واسه برنامه نویس باز گذاشته که خلاقیت خودشو نشون بده واسه ساختن لایه های ریسپانسیو میتونید از خود کتاب خونه ای که توسط خود گوگل معرفی شده استفاده کرد به نام flex box اگه وقت باشه اموزش استفاده ازش رو میذارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مجتبی خیری 21
سلام
سلام من یه مدت بیسیک کار می کردم از یک بخشش خیلی خوشم اومده بود که متاسفانه نمی دونم چطور در اندروید استودیو اجراش کنم!
در بیسیک به راحتی در بخش دیزاینر می شد با دادن اندازه ها به صورت درصد ، یک اپلیکیشن ریسپانسیو نوشت که در هر سایز از گوشی شکل مناسب داشته باشه !
اما در اندروید استودیو فقط میتونیم از واحد dip یا dp استفاده کنیم که کار رو برای طراحی ریسپانسیو خیلی سخت می کنه
آیا راه حلی وجود داره؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.