rasool.g 135 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۶ فونت با کدوم پسوند استفاده کنم بهتره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۶ کسی تجربه ای نداره؟ برای فونت ایکون می خوام استفاده کنم. فونتش تمام فرمتا رو هم داره. دوستانی که برنامه نوشتن معمولا چه فرمتی استفاده میکنید؟ البته دوستان توجه کنن اینجا بحثم فقط روی فرمت و پسوند فونته. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۶ سلام فونت ایکون ttf لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۶ در 7 ساعت قبل، آرمین رمضانی گفته است : سلام فونت ایکون ttf سلام. ttf روی نسخه های قدیمی تر هم کار میکنه؟ روی چه ورژن هایی تست کرده بودید؟ خود اندروید فرمت استانداری نداره باسه فونت یا اعلام نکردن باسش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۶ علیک سلام نسخه قدیمی :| یعنی چقدر قدیمی منظورتونو ؟ من نخوندم ببینم اندروید چی رو گفته برادر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۶ در در 1396/05/17, 20:35:52، آرمین رمضانی گفته است : علیک سلام نسخه قدیمی :| یعنی چقدر قدیمی منظورتونو ؟ من نخوندم ببینم اندروید چی رو گفته برادر همون 4 (4.2 4.1) به بالا جواب میده؟ کمتر از 4 که باید خیلی کم باشن دیگه. مگه نه؟ چون می خوام از فونت به عنوان ایکون استفاده کنم باید روی همه کاربرا جواب بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rasool.g 135
فونت با کدوم پسوند استفاده کنم بهتره ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.