Amir - B 185 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان ببخشید میشه ارتفاع عکس رو از پیکاسو گرفت . یکم باهاش بازی کردم نتونستم بدست بیارم . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۶ سلام نام دوستان رو گرفتید گفتیم جسارت نباشه ما جواب بدیم. شما باید از یک ترد جدا واسه گرفتن عکس چه با Picasso و چه با Glide استفاده کنید.قسمت گرفتن Bitmap منظورم هستش. خب اینجا یک کد کوچولو بهتون میدم که با AriaAcyncTask هستش. Sub Globals Private at As AriaAsyncTask End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("activity_main") at.Initialize("AcynsTask") at.Run(Array("https://answercenter.ir/uploads/monthly_2016_11/logo-answercenter.png.e445ea3dc1a2cdc637d60b463bbc7ef8.png")) End Sub Sub AcynsTask_DoInBackground(Params() As Object) As Object Private p As Picasso p.Initialize Private rb As RequestBuilder = p.LoadUrl(Params(0)) Private b As Bitmap = rb.Get Return b End Sub Sub AcynsTask_OnPostExecute(Result As Object) Private bb As Bitmap = Result Msgbox("Height: " & bb.Height & ", " & "Width: " & bb.Width,"") End Sub پیروز باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۶ سلام بچه ها اگر بلد هستید راهنمایی کنید دیگه @امین شاهدی @پژمان نیکروان @شهاب اسکندری @محمدرضا شاهپیری ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام نام دوستان رو گرفتید گفتیم جسارت نباشه ما جواب بدیم. شما باید از یک ترد جدا واسه گرفتن عکس چه با Picasso و چه با Glide استفاده کنید.قسمت گرفتن Bitmap منظورم هستش. خب اینجا یک کد کوچولو بهتون میدم که با AriaAcyncTask هستش. Sub Globals Private at As AriaAsyncTask End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("activity_main") at.Initialize("AcynsTask") at.Run(Array("https://answercenter.ir/uploads/monthly_2016_11/logo-answercenter.png.e445ea3dc1a2cdc637d60b463bbc7ef8.png")) End Sub Sub AcynsTask_DoInBackground(Params() As Object) As Object Private p As Picasso p.Initialize Private rb As RequestBuilder = p.LoadUrl(Params(0)) Private b As Bitmap = rb.Get Return b End Sub Sub AcynsTask_OnPostExecute(Result As Object) Private bb As Bitmap = Result Msgbox("Height: " & bb.Height & ", " & "Width: " & bb.Width,"") End Sub پیروز باشید. دستتون درد نکنه آقا مجید خواهش میکنم . شما هم از استادید هستید . معذرت میخوام که اسمتون رو فراموش کردم . ببخشید چندتا سوال هم میمونه اگر وقت کردید بی زحمت یه توضیح بدید . 1-منظور از ترد چیه؟ 2-ببخشید این height و width ای که برمیگردونه، بر حسب چیه؟ 3-ببخشید من گفتم که پس از اینکه ارتفاع و عرض تصویر رو گرفت، بر حسب همون ارتفاع و عرض، یک ایمیج ویو بسازه که کلا اشتباه در اومد . 4-و آخر اینکه آقا مجید ارتفاع و عرض رو میده ولی این خطا رو هم میده دستتون درد نکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amir - B 185
سلام دوستان
ببخشید میشه ارتفاع عکس رو از پیکاسو گرفت . یکم باهاش بازی کردم نتونستم بدست بیارم .
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.