mohsen-star 37 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۶ با سلام و خسته نباشید خدمت شما اساتید گرامی من یک سورس رو میخاستم باز کنم که خیلی لازمش دارم اما به مشکلی بر خوردم خاستم دوستان کمکی کنن اگر میتونن این متن ارور هست ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen-star 37 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ تویه مسیری که داده این میاد بالا #Mon Aug 07 12:18:20 IRDT 2017 distributionBase=GRADLE_USER_HOME distributionPath=wrapper/dists zipStoreBase=GRADLE_USER_HOME zipStorePath=wrapper/dists distributionUrl=https\://services.gradle.org/distributions/gradle-2.2-all.zip کدوم باید به چی ویرایش بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ دوست عزیز شما توی پروژتون دوتا فایل build.gradle دارین. یکیشون مال کل پروژه اس. یه خط به شکل زیر توشه. classpath 'com.android.tools.build:gradle:2.3.3' به جای 2.3.3 بنویسید 2.2 در ضمن شما بهتره اول چیزای مقدماتی رو یاد بگیرین بعد برین سراغ پروژه های گیت هاب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۶ به گریدل اصلی پروژه برین و نسخه گریدل رو از 2.10 به 2.2 تغییر بدین. متن ارور هم مشخصه که. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen-star 37 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : به گریدل اصلی پروژه برین و نسخه گریدل رو از 2.10 به 2.2 تغییر بدین. متن ارور هم مشخصه که. میشه توضیح بدید ؟ من بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohsen-star 37
با سلام و خسته نباشید خدمت شما اساتید گرامی
من یک سورس رو میخاستم باز کنم که خیلی لازمش دارم اما به مشکلی بر خوردم خاستم دوستان کمکی کنن اگر میتونن
این متن ارور هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.