marius 23 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ با سلام دوستان این کد ست کارکتر در mysql هست mysqli_set_charset($conn,"utf8"); من از pdo استفاده کردم و دیتابیسم sql server هست. چجوری از ست کارکتر برای pdo , ms sql server استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۶ سلام $pdo = new PDO( "mysql:host =localhost;dbname=databasename", "user", "pass", array(PDO::MYSQL_ATTR_INIT_COMMAND => "SET NAMES utf8") ); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۶ سلام. در هنگام اتصال اون رو مشخص کنید $conn = new PDO("mysql:host=yourhost;dbname=yourdbname;charset=utf8"); در نسخه های پایین تر از PHP 5.3.6 پارامتر آخر (charset=utf8) نادیده گرفته میشه . پس اگر از نسخه های پایین تر php استفاده میکنید: $conn = new PDO("mysql:host=yourhost;dbname=yourdbname "); $conn->exec("set names utf8"); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marius 23 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۶ در 7 ساعت قبل، rasool.g گفته است : سلام. در هنگام اتصال اون رو مشخص کنید $conn = new PDO("mysql:host=yourhost;dbname=yourdbname;charset=utf8"); در نسخه های پایین تر از PHP 5.3.6 پارامتر آخر (charset=utf8) نادیده گرفته میشه . پس اگر از نسخه های پایین تر php استفاده میکنید: $conn = new PDO("mysql:host=yourhost;dbname=yourdbname "); $conn->exec("set names utf8"); ms sql server نه mysqli من از pdo & odbc استفاده میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۶ اها. شرمنده با دقت نخوندم. با sql server کار نکردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.