این ارسال پرطرفدار است. محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۶ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۶ به نام خداوند یکه و تنها. بازم یه آموزش از سری آموزشای ویژه ی استاد :دی بدون فوت وقت مطلب رو ادا کنیم بریم پی بدبختیمون با توجه به عنوان تاپیک و اسکرین دیگه نیازی به ادا کردن مطلب هم نیست . تنها نکته ای که قابل توجه هست اینه که برای ارتباط با سرور از کتابخانه جادویی رتروفیت استفاده شده این آموزش اولین آموزشی بود که واقعا به دل خودم نشست و باهاش حال کردم. خیلی ساده شیک و مجلسی : دی امیدوارم شما هم از این آموزش لذت و استفاده کافی ببرید. پسند فراموش نشه. چندبار باید بگم. موفق باشید به قول شهاب جونم کدهاتون بی ارور :دی لینک آموزش 14 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi0020 10 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۶ با سلام خدمت استاد شاهپیری. خیلی آموزش خوبی بود ولی اگه توی آموزش کد ها زده میشد خیلی بهتر بود و میدونم که اگه این کار رو میکردید تایم اموزش میرفت بالا ولی ارزشش رو داره. به هر حال عالی بود خسته نباشید... 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۶ من چون عادت دارم همه چیو کامل توضیح بدم اگه بخوام کد هم بزنم تو فیلم حجم آموزش یه گیگ میشد جایی مبهم بود بگین تا توضیح بدم خدمتتون. در کل کد زدن رو باید خودتون همیشه انجام بدین. اینجوری دستتون روونتر میشه 3 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.