moh3n 16 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ سلام آیا میشه برای پنل از دستور GetPixel استفاده کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ ن فکر نکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ من توی برنامم از پنل برای نمایش دوربین استفاده کردم بعد میخوام با دستور GetPixel هر تغییری که تو تصویر پنل به وجود میاد رو شناسایی کنه. به نظرتون چیکار باید بکنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ *غمگین**غمگین* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ خیلی ببخشید ولی من با این چیزی که میگید اصلا کار نکردم و وقت ندارم متاسفانه برم دورش شرمنده*تک قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moh3n 16
سلام
آیا میشه برای پنل از دستور
GetPixel استفاده کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.