atakhan 3 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ سلام میخواستم بپرسم چطور میشه مثلا از کاربر تو چیز رو دریافت کنیم مثلا اولی شماره تلفن و دومی متن پیامک مثلا کاربر بگه شماره فلان , سلام لطفا زود جواب بدید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، atakhan گفته است : سلام میخواستم بپرسم چطور میشه مثلا از کاربر تو چیز رو دریافت کنیم مثلا اولی شماره تلفن و دومی متن پیامک مثلا کاربر بگه شماره فلان , سلام لطفا زود جواب بدید با تشکر واقعیتش چیز زیادی نفهمیدم دقیقا توضیح بدین واسه چی میخاین مثلا اگه فرم ثبت نامه باشه یه چیز دیگس و یا برنامه چت باشه یه چیز دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atakhan 3 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ در 53 دقیقه قبل، sinam443 گفته است : واقعیتش چیز زیادی نفهمیدم دقیقا توضیح بدین واسه چی میخاین مثلا اگه فرم ثبت نامه باشه یه چیز دیگس و یا برنامه چت باشه یه چیز دیگه با سلام ممنون بهم جواب دادید میخواستم بپرسم که من یه برنامه دارم میسازم به نام سوزان دستیار شخصی و تو اون میخوام یه امکان ارسال پیام بزارم مثلا کاربر صوتی بگه شماره فلان یا اسمشو از مخاطبین بگه صوتی مثلا خودم و بعد متن پیامو بگه یا مثلا یه دکمه جدا واسه دریافت شماره و یه دکمه برای متن پیام همه کارهاشو انجام دادم فقط نمیتونم شماره رو صوتی دریافت کنم و بعد متن پیامو بگه ارسال بکنه لطفا زود جواب بدید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
atakhan 3
سلام
میخواستم بپرسم چطور میشه مثلا از کاربر تو چیز رو دریافت کنیم مثلا اولی شماره تلفن و دومی متن پیامک
مثلا کاربر بگه شماره فلان , سلام
لطفا زود جواب بدید با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.