حمید زارع 331 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان عزیز هیچ راهی هست که بشه از ocx یا dll ها در basic4android استفاده کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ ocx و dll فایل های سیستمی تحت ویندوز هستن و امکانش برای استفاده توی اندروید نیست(البته تا جایی که من میدونم امکان همچین کاری وجود نداره چه در بیسیک چه انجین های دیگه که برای اندروید باشه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ نقل قول ActiveX is exclusively for Windows. سلام OCX و DLL ها کتابخونه های مخصوص سیستم عامل تحت دسکتاپ هستش.اما برداشت بد نباشه از این موضوع.شما به وسیله Activex ها میومددین ویو سفارشی توی vb6 اضافه می کردین.خب اونجا ما ComboBox داشتیم اینجا Spinner در کل ویو هایی که داشتیم رو داریم و نیازی به این کتابخونه ها نیست.در کل نمی تونید ازشون استفاده کنید. حالا باز نیاز به تحقیق بیشتر داره.البته فک نکنم بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ در 12 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام OCX و DLL ها کتابخونه های مخصوص سیستم عامل تحت دسکتاپ هستش.اما برداشت بد نباشه از این موضوع.شما به وسیله Activex ها میومددین ویو سفارشی توی vb6 اضافه می کردین.خب اونجا ما ComboBox داشتیم اینجا Spinner در کل ویو هایی که داشتیم رو داریم و نیازی به این کتابخونه ها نیست.در کل نمی تونید ازشون استفاده کنید. حالا باز نیاز به تحقیق بیشتر داره.البته فک نکنم بشه. سلام خدمت استاد آرتای عزیز در مورد ویوهای استاندارد کاملا حق با شماست ولی من یه OCX خاص دارم که خیلی برام مهمه یه جوری تو اندروید باهاش کار کنم ... دوستان هرچی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shekaf 30 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ در 44 دقیقه قبل، حمید زارع گفته است : سلام خدمت استاد آرتای عزیز در مورد ویوهای استاندارد کاملا حق با شماست ولی من یه OCX خاص دارم که خیلی برام مهمه یه جوری تو اندروید باهاش کار کنم ... دوستان هرچی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنید خوب میتونید اون رو برای خود B4a بسازین شما کاراییشو بگین تا براتون بنویسیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ در 6 دقیقه قبل، shekaf گفته است : خوب میتونید اون رو برای خود B4a بسازین شما کاراییشو بگین تا براتون بنویسیم مربوط به دستگاه اکسس کنتزل هست OCX توسط شرکت سازنده دستگاه نوشته شده ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shekaf 30 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ در 2 دقیقه قبل، حمید زارع گفته است : مربوط به دستگاه اکسس کنتزل هست OCX توسط شرکت سازنده دستگاه نوشته شده ... توضیح کامل بدین که این دستگاه با چی وصل شده به کامپیوتر و این که شما زمان می خواین پسور رو عوض کنید یا ورود خروج رو بخونین ؟ کامل توضیح بدین راهنمایی میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ در 2 دقیقه قبل، shekaf گفته است : توضیح کامل بدین که این دستگاه با چی وصل شده به کامپیوتر و این که شما زمان می خواین پسور رو عوض کنید کامل توضیح بدین راهنمایی میکنم فایلش رو گذاشتم ببینید کاری میشه کرد من میخام با B4A یه برنامه بنویسم که به این دستگاه وصل بشه تو ویندوز با این OCX میشه بهش وصل شد SBXPC.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shekaf 30 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ میشه انجام داد OCX مهم نیست باید دستگاهتون باشه تا تست کنیم با app ارتباطش Lan هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ در 1 دقیقه قبل، shekaf گفته است : میشه انجام داد OCX مهم نیست باید دستگاهتون باشه تا تست کنیم با app ارتباطش Lan هست ؟ ][چجوری میشه ؟ چکار باید بکنم ؟ میشه راهنمایی کنید ؟ با Lan و wifi و Serial لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shekaf 30 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ خوب ببین اگه شهر تهران هستین قرار بزاریم تا کارتون رو انجام بدیم ما اول باید تصمیم بگیریم که موبایل stand alone میخواد کار کنه یا به وای فای وصل بشه تو یه شبکه که حالت دوم خیلی مقرون به صرفه و آسون تره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، shekaf گفته است : خوب ببین اگه شهر تهران هستین قرار بزاریم تا کارتون رو انجام بدیم ما اول باید تصمیم بگیریم که موبایل stand alone میخواد کار کنه یا به وای فای وصل بشه تو یه شبکه که حالت دوم خیلی مقرون به صرفه و آسون تره نه متاسفانه من تهران نیستم من متوجه نمیشم دقیقاض باید چکار کنم ؟ یعنی منظورتون اینه که با کتابخونه ای چیزی میشه بهش وصل شد و نیاز به OCX یا چیز دیگه نیست ؟ در مورد ارتباط هم باید حتی الامکان بیاد تو شبکه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ در 15 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام OCX و DLL ها کتابخونه های مخصوص سیستم عامل تحت دسکتاپ هستش.اما برداشت بد نباشه از این موضوع.شما به وسیله Activex ها میومددین ویو سفارشی توی vb6 اضافه می کردین.خب اونجا ما ComboBox داشتیم اینجا Spinner در کل ویو هایی که داشتیم رو داریم و نیازی به این کتابخونه ها نیست.در کل نمی تونید ازشون استفاده کنید. حالا باز نیاز به تحقیق بیشتر داره.البته فک نکنم بشه. آقای آرتا با سوکت نویسی نمیشه این کار رو انجام داد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shekaf 30 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ در 22 ساعت قبل، حمید زارع گفته است : آقای آرتا با سوکت نویسی نمیشه این کار رو انجام داد ؟ آرتا ؟ دوست من شما کافیه یه تو یه سیستم و همون شبکه برنامه ای با vb6 بنویسین و با app خودتون ارتباطش بدین حالا این می تونه سوکت باشه یا با API لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، shekaf گفته است : آرتا ؟ دوست من شما کافیه یه تو یه سیستم و همون شبکه برنامه ای با vb6 بنویسین و با app خودتون ارتباطش بدین حالا این می تونه سوکت باشه یا با API حرف شما کاملا درست ولی من میخام اصلاً کاری به کامپیوتر نداشته باشم یه دستگاه هست با یه App که با B4A نوشته میشه ... این دو تا میخام باهم ارتباط بگیرند البته چون با گوشی هست فقط از طریق wifi میشه ... راستی یه وب سرویس هم داره ، خصوصی براتون میفرستم ببینید برای کاری که میخام انجام بدم به درد میخوره ؟!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام دوستان عزیز
هیچ راهی هست که بشه از ocx یا dll ها در basic4android استفاده کرد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.