arash33a 0 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ سلام من تو خروجی گرفتن با بیسیک مشکل دارم ارور not found: com.android.support/support-v4 میده support-v4 هم دانلود کردم و تو پوشه Libraries هم ریختم ولی مشکل همچنان پابرجاست B4A version: 7.01 Parsing code. (0.01s) Compiling code. (0.12s) Compiling layouts code. (0.08s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.android.support/support-v4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdihell 2 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ در 47 دقیقه قبل، arash33a گفته است : سلام من تو خروجی گرفتن با بیسیک مشکل دارم ارور not found: com.android.support/support-v4 میده support-v4 هم دانلود کردم و تو پوشه Libraries هم ریختم ولی مشکل همچنان پابرجاست B4A version: 7.01 Parsing code. (0.01s) Compiling code. (0.12s) Compiling layouts code. (0.08s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.android.support/support-v4 منم همین مشکل رو داشتم تا وقتی که sdk رو آپدیت کردم و پوشه ای رو که پیوست میکنم تو پوشه sdk ریختمش support لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash33a 0 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، mahdihell گفته است : منم همین مشکل رو داشتم تا وقتی که sdk رو آپدیت کردم و پوشه ای رو که پیوست میکنم تو پوشه sdk ریختمش support دانلود کردم و در پوشه sdk هم ریختم ولی رفع نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdihell 2 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، arash33a گفته است : دانلود کردم و در پوشه sdk هم ریختم ولی رفع نشد والا حقیقتش من یکی با این پوشه یکی با آپدیت sdk رفع شد اگه مشکل شما رفع نشده من دیگه نمیدونم شرمنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
... 5 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ من از این مشکل ها زیاد داشتم اپ کامپت نسخه دو با همه کتابخانه های متریال یه نسخه قبلشون رو دانلود کن با بیسیک نسخه 5.8 یا قبل تر بیارشون بالا کار میکنه:/ کلا تو نسخه ها نسخه وسط باش من که اینطوری خیلی راحت متریال رو راه اندازی کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash33a 0 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، ... گفته است : من از این مشکل ها زیاد داشتم اپ کامپت نسخه دو با همه کتابخانه های متریال یه نسخه قبلشون رو دانلود کن با بیسیک نسخه 5.8 یا قبل تر بیارشون بالا کار میکنه:/ کلا تو نسخه ها نسخه وسط باش من که اینطوری خیلی راحت متریال رو راه اندازی کردم نسخه 5.50 رو دانلود کردم و درست شد حالا ی گیر الکی میده B4A version: 5.50 Parsing code. (0.01s) Compiling code. Error Error parsing manifest script: Line = 47, Word = C Command expected. کلمه C رو هم اگر کوچیک کنم باز به اون کوچیکه گیر میده به کد پایین: CreateResource(values, theme.xml, <resources> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
... 5 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ الان با این کد می خوای تم رو تغییر بدی؟؟ اگه می خوای این کارو کنی راه های خیلی بهتری هست به خصوص برای اساتوس بار ولی من نمیدونم می خوای چی کار کنی و البته فکر کنم پرانتز رو نبستی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ سلام شما باید خروجی رو روی debug نذارید و اینکه باید اس دی کیتون رو درست معرفی کنید اگرم مشکل باز پیش اومد نسخه اس دی کیو یکی بالا پایین کنید درست میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash33a 0 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ در 20 دقیقه قبل، mohammade79 گفته است : سلام شما باید خروجی رو روی debug نذارید و اینکه باید اس دی کیتون رو درست معرفی کنید اگرم مشکل باز پیش اومد نسخه اس دی کیو یکی بالا پایین کنید درست میشه وقتی هم debug رو برمیدارم بازم ارور میده sdk هم مال اندروید استودیو بود به حرف C تو CreateResource گیر میده فکر نمیکنم مشکلی باشه ولی خروجی نمیده SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MyAppTheme") CreateResource(values, theme.xml, <resources> <style name="MyAppTheme" parent="@style/Theme.AppCompat.Light.DarkActionBar"> <item name="colorPrimary">#5D4037</item> <item name="colorPrimaryDark">#4E342E</item> <item name="colorAccent">#FF9800</item> <item name="windowNoTitle">true</item> <item name="windowActionBar">false</item> </style> </resources> ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ مشکل از دیتای اس دی کی هست یکی دیگه دانلود کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash33a 0 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ در 14 دقیقه قبل، mohammade79 گفته است : مشکل از دیتای اس دی کی هست یکی دیگه دانلود کنید از کجا دانلود کنم؟ از ی سایت دان کردم مشکل داشت. بی زحمت خودتون لینک بدین که باز به مشکل بر نخورم. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arash33a 0
سلام
من تو خروجی گرفتن با بیسیک مشکل دارم ارور not found: com.android.support/support-v4 میده
support-v4 هم دانلود کردم و تو پوشه Libraries هم ریختم ولی مشکل همچنان پابرجاست
B4A version: 7.01 Parsing code. (0.01s) Compiling code. (0.12s) Compiling layouts code. (0.08s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.android.support/support-v4
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.