mahdihell 2 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان من هر موقع برنامه متریالی میخوام بنویسم این ارورر رو میده مشکل از کجاست؟ b4a : 7.01 appcompat : 3.52 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdihell 2 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، ... گفته است : خوب یه فایل ریسورس بسازید متنشم همین باشه چرا تو مانفیست می سازید؟ من الان این کد رو خواستم داخل مانفیست بنویسم این کد رو پیدا نکرد کد ساخت ریسورس رو میگم جزو کلمات رزرو شده نبود این کد مخصوص مانفیست تو همین انجمن یا کلا اینترنت یه جست و جو ساده کنی آموزش متریال با هر نسخه اپ کمپت و b4a این کد رو مانیفست میزارن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
... 5 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ دوست عزیز اگه نسخه جدید داشته باشی دلیلش این نیست که تو پیشرفت تکنولوژی هستی. اپ کامپت نسخه ۲ با بیسیک نسخه 5.8 به پایین درست میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdihell 2 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ در 17 دقیقه قبل، ... گفته است : دوست عزیز اگه نسخه جدید داشته باشی دلیلش این نیست که تو پیشرفت تکنولوژی هستی. ام کامپت نسخه ۲ با بیسیک نسخه 5.8 به پایین درست میشه ممنون امتحان کردم ارورر جدید میده فقط این ارورر ها درست بشن مهم نیست که تو پیشرفت تکنولوژی باشم یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
... 5 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ خوب یه فایل ریسورس بسازید متنشم همین باشه چرا تو مانفیست می سازید؟ من الان این کد رو خواستم داخل مانفیست بنویسم این کد رو پیدا نکرد کد ساخت ریسورس رو میگم جزو کلمات رزرو شده نبود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdihell 2
سلام دوستان من هر موقع برنامه متریالی میخوام بنویسم این ارورر رو میده مشکل از کجاست؟
b4a : 7.01
appcompat : 3.52
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.