mahdi17 0 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۶ با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم اگه میشه کد خاموش و روشن شدن صفحه گوشی با استفاده از سنسور مجاورت در B4A رو بگذارید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir386 39 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ تا جایی که من میدونمبرای اینکار احتیاج به دسترسی ادمین گوشی داره . و با دادن مجوز خاص خودش lock screen میتونی به همراه یه قطعه کد داخل مانیفست با استفاده از کتابخونه Administrator این کارو انجام بدی. حسگر مجاورتیش هم که چند جای دیگه درموردش بحث شده میتونی با چیزی که گفتم ست کنی و کارتو راه بندازی.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi17 0 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ خیلی ممنون فقط چون من تازه کارم میشه همین هایی که گفتید رو به صورت دستور بنویسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi17 0
با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم اگه میشه کد خاموش و روشن شدن صفحه گوشی با استفاده از سنسور مجاورت در B4A رو بگذارید.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.