مجتبی خیری 21 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ سلام من در حال دنبال کردن یک آموزش هستم در بخش ریسورس های مدرس این فایل هست که بهش نیاز دارم ولی در بخش ریسورس های من نیست فقط color.xml , strings.xml و style.xml هستش اون قسمتی رو که ندارم رو چطوری به پروژه اضافه کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ روی پوشه values کلیک راست کنید و گزینه new رو بزنید اولین گزینه نوشته values resource file این رو بزنید و با نام dimen ذخیره کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی خیری 21 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : روی پوشه values کلیک راست کنید و گزینه new رو بزنید اولین گزینه نوشته values resource file این رو بزنید و با نام dimen ذخیره کنید ممنون درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مجتبی خیری 21
سلام من در حال دنبال کردن یک آموزش هستم
در بخش ریسورس های مدرس این فایل هست که بهش نیاز دارم ولی در بخش ریسورس های من نیست
فقط
color.xml , strings.xml و style.xml هستش
اون قسمتی رو که ندارم رو چطوری به پروژه اضافه کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.