Mostafanet 21 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ سلام به همه با چه کدی تو برنامه میشه ساعت و تاریخ رو دستی تنظیم کرد؟(ست کردن ساعت و تاریخ تلفن یا تبلت اندرویدی) پیشا پیش تشکر میکنم. خیلی گیرم به این کد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ این امکان که از توبرنامه مستقیما ساعت رو تغییر بدین وجود نداره عزیز. یا باید دسترسی روت داشته باشین یا اینکه سیستمی باشه برنامتون. تنها راهش اینه که کاربر رو بفرستین به تنظیمات ساعت و اونجا عوض کنه. کتابخونه زیر که برای دوست خوبمون آقای مهدی نژاد هست رو دانلود کنید و به صورت زیر استفاده کنید. Dim APS As APSettings=Null Dim i As Intent i.Initialize(APS.ACTION_DATE_SETTINGS,"") StartActivity(i) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafanet 21 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ تشکر از پاسخ شما دوست عزیز. چرا دستگاه من روت هست. با دستورات Command میشه این کار رو کرد؟چون شما میگید باید روت باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ دقیقا چه چیزایی رو میخواین تغییر بدین عزیز؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafanet 21 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ ساعت و تاریخ رو. البته این کد پیدا کردم تو ترمینال بزنی تاریخ و ساعت عوض میکنی کد:date -s 20120423.130000 البته باید Root باشه دستگاه چجور میشه دستورات shell رو تو B4a اجرا کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ به شکل زیر انجام بدین. اول کتابخونه javaobject رو تیک بزنین. مند زیر رو به اکتیویتی اضافه کنید. #if java import java.text.SimpleDateFormat; import java.util.Calendar; import java.util.Locale; public void changedate(int year,int mont,int day){ SimpleDateFormat format = new SimpleDateFormat("yyyy-MM-dd hh:mm:ss", Locale.getDefault()); Calendar calendar=Calendar.getInstance(); calendar.set(Calendar.YEAR,year); calendar.set(Calendar.MONTH,mont); calendar.set(Calendar.DAY_OF_MONTH,day); String data = format.format(calendar.getTime()); try { Runtime.getRuntime().exec("date -s " + data); } catch (Exception e) { } } public void changetime(int hour,int minut,int secound){ SimpleDateFormat format = new SimpleDateFormat("yyyy-MM-dd hh:mm:ss", Locale.getDefault()); Calendar calendar=Calendar.getInstance(); calendar.set(Calendar.HOUR_OF_DAY,hour); calendar.set(Calendar.MINUTE,minut); calendar.set(Calendar.SECOND,secound); String data = format.format(calendar.getTime()); try { Runtime.getRuntime().exec("date -s " + data); } catch (Exception e) { } } #end if برای تغییر تاریخ به شکل زیر. Private jo As JavaObject jo.InitializeContext.RunMethod("changedate",Array As Object(2016,5,25)) برای تغییر ساعت هم به شکل زیر Private jo As JavaObject jo.InitializeContext.RunMethod("changetime",Array As Object(18,25,15)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafanet 21 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ اینکه کدهای جاوا است!!! من کد بیسیک 4 اندروید می خوام با B4a برنامه نویسی میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ مطمئنین کدهای جاواس؟ آموزشهای انجمن رو دنبال کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafanet 21 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ 100 درصد اینا کد های جاوا است برا ایکیلیپس استفاده میشند تا انجا که من اطلا دارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، Mostafanet گفته است : 100 درصد اینا کد های جاوا است برا ایکیلیپس استفاده میشند تا انجا که من اطلا دارم. دوست عزیزم، درسته کدهای جاواست، ولی جناب شاهپیری براتون تبدیلش کردن به بیسیک تا بتونید ازش استفاده کنید. یخورده زحمت بکشید تست کنید حداقل در راه رضای خدا. کامل توضیح هم دادن کافیه فقط انجام بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafanet 21 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ تشکر باشه چشم.بزرگواری کردید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mostafanet 21
سلام به همه
با چه کدی تو برنامه میشه ساعت و تاریخ رو دستی تنظیم کرد؟(ست کردن ساعت و تاریخ تلفن یا تبلت اندرویدی)
پیشا پیش تشکر میکنم.
خیلی گیرم به این کد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.