mohammad3250 206 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ سلام من از تب لیوت استفاده میکتم ولی وفتی تب اول میزنم مقادیر آنلاین میگیرم درست هستش ولی میرم تب دوم برنامه بسته میشه چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ در 9 ساعت قبل، mohammad3250 گفته است : سلام من از تب لیوت استفاده میکتم ولی وفتی تب اول میزنم مقادیر آنلاین میگیرم درست هستش ولی میرم تب دوم برنامه بسته میشه چیکار کنم؟ کدتو بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ در در 1396/05/29, 09:19:53، میلاد گفته است : کدتو بزار یک خط دو خط نیست که باید از رویدادهای ahviewpager استفاده کنم یا تو activity_create اومدم سه تا پنل ایجاد کردم و تو create کدهارو نوشتم فک کنم مشکل از اینجا باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، mohammad3250 گفته است : یک خط دو خط نیست که باید از رویدادهای ahviewpager استفاده کنم یا تو activity_create اومدم سه تا پنل ایجاد کردم و تو create کدهارو نوشتم فک کنم مشکل از اینجا باشه تو این رویداد استفاده کن Sub VP_PageChanged (Position As Int) END SUB لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ ممنون یه سوال دیگه میشه کاری کرد از سمت راست تب ها باز کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ برای اینکه تب ها رو از راست داشته باشین اینکارو انجام بدید: راه اول که ساده تر و بهتر است اینه که تب ها رو از آخر به اول ادد کنید به ویوپیجر(یعنی تبی که الان آخر قرار گرفته رو اول قرار بدید) بعد از اینشیالایز کردن ویوپیجر و ادد کردن تب ها، توی اکتیویتی کریت: ViewPager.CurrentPage = PageContainer.Count-1 البته مطمئن نیستم اون 1- آخرش باید باشه یا نه(اینو خودتون تست کنید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad3250 206
سلام من از تب لیوت استفاده میکتم ولی وفتی تب اول میزنم مقادیر آنلاین میگیرم درست هستش ولی میرم تب دوم برنامه بسته میشه چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.