میلاد حائری 180 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان عزیز چجور میتونم توی ترمینال بلوتاوث خروجیشو هگز کنم اینم فایلشled remote.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ سوالتونو هر کی ببینه میره و پشت سرشم نگا نمیکنه. بلوتوث و هگز و ترمینال هیچ کدوم ربطی به هم ندارن. بعدشم شما نباید یه سورس به این بزرگی رو پیوست کنید عزیز. توقع دارین طرف بشینه اول سه ساعت رو سورستون کار کنه تا بفهمه چی به چیه. بعدش بیاد جواب بده. شما مشکل اصلیتونو بگید. میخواین یه رشته رو به هگز تبدیل کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : سوالتونو هر کی ببینه میره و پشت سرشم نگا نمیکنه. بلوتوث و هگز و ترمینال هیچ کدوم ربطی به هم ندارن. بعدشم شما نباید یه سورس به این بزرگی رو پیوست کنید عزیز. توقع دارین طرف بشینه اول سه ساعت رو سورستون کار کنه تا بفهمه چی به چیه. بعدش بیاد جواب بده. شما مشکل اصلیتونو بگید. میخواین یه رشته رو به هگز تبدیل کنید؟ نه میخوام این رو ارسال کنم که خروجیش هگز بشه TextWriter1.WriteLine("Ba 03 01 01 B9") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیز. شما از کتابخونه ی ByteConverter استفاده کنید. Dim str As String = "Your Data" Dim BC As ByteConverter Dim Hex As String = BC.HexFromBytes(str.GetBytes("UTF8")) TextWriter1.Write(Hex) تست کنید نتیجهش رو بررسی کنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
میلاد حائری 180
سلام دوستان عزیز چجور میتونم توی ترمینال بلوتاوث خروجیشو هگز کنم اینم فایلشled remote.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.