sami0770 21 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ سلام بچه ها ببخشید یه سوال داشتم من یه لایوت طراحی کردم و یک ایمیج ویو گذاشتم داخل لایوت بعد داخل اکتیویتی لایوت رو لود کردم 4 تا عکس هم داخل برنامه اد کردم یه تایمر هم گذاشتم داخل اکتیویتی حالا میخوام به تایمر یه کدی بدم که این 4 عدد عکس رو به ردیف 1 و 2 و 3 و 4 پشت سرهم داخل ایمیج ویو نماش بده خوب اگه کسی میتونه کمک کنه فک کنم به درد بقیه هم بخوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ سلام اسم چهار عکس تون رو به ترتیب به ، image1.jpg , image2.jpg , image3.jpg , image4.jpg تغییر بدید . هر سه ثانیه تصویر تغییر پیدا میکنه که خودتون میتونید تغییر بدید . لود لایوت هم فراموش نشه . اومدیم گفتیم هر دفعه که سه ثانیه تموم شد ، به i مون یه دونه اضافه شه .این i همون عدد image تصویرمون هست . اگر هم i مون چهار بود ، برای دفعه بعدی دوباره بشه 1 تا عکس اولی دوباره لود شه . Sub Globals Dim Image As ImageView Dim i As Int End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("") Image.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"image1.jpg") t.Initialize("t",3000) t.Enabled=True End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub t_Tick If i=4 Then i=1 Else i = i+1 End If Image.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"image"&i&".jpg") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sami0770 21
سلام بچه ها ببخشید یه سوال داشتم
من یه لایوت طراحی کردم و یک ایمیج ویو گذاشتم داخل لایوت بعد داخل اکتیویتی لایوت رو لود کردم
4 تا عکس هم داخل برنامه اد کردم
یه تایمر هم گذاشتم داخل اکتیویتی
حالا میخوام به تایمر یه کدی بدم که این 4 عدد عکس رو به ردیف 1 و 2 و 3 و 4 پشت سرهم داخل ایمیج ویو نماش بده
خوب اگه کسی میتونه کمک کنه فک کنم به درد بقیه هم بخوره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.