Amir - B 185 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان و @محمدرضا شاهپیری ببخشید چطور خط جداساز، یا Divider به ویوهامون اضافه کنیم؟ مثلا میخوایم یه Divider درون یک پنل بذاریم . نمیخوام از ColorDrawble استفاده کنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ بهترین راه استفاده از لیبل هست. یه لیبل میسازید و رنگ بهش میدید(بهتر هم هست از همون ColorDrawable استفاده کنید) و به اندازه ای که میخواید به ویو اددش میکنید. (چرا نمیخواید از ColorDrawable استفاده کنید؟) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ در 18 دقیقه قبل، AMiN.M7892 گفته است : بهترین راه استفاده از لیبل هست. یه لیبل میسازید و رنگ بهش میدید(بهتر هم هست از همون ColorDrawable استفاده کنید) و به اندازه ای که میخواید به ویو اددش میکنید. (چرا نمیخواید از ColorDrawable استفاده کنید؟) ممنون ولی اگر بخواهیم Divider مون عمودی باشه چی؟ -بله فکر کنم بهترین راه در حال حاضر همینه استفاده از ColorDrawable هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، Amir - B گفته است : ممنون ولی اگر بخواهیم Divider مون عمودی باشه چی؟ -بله فکر کنم بهترین راه در حال حاضر همینه استفاده از ColorDrawable هست بخوایید عمودی باشه، ارتفاع یا y ر و بیشتر از x میدیدو بخوایید عمودی باشه x یا Width رو بیشتر از Y کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ در 42 دقیقه قبل، مجید آرتا گفته است : بخوایید عمودی باشه، ارتفاع یا y ر و بیشتر از x میدیدو بخوایید عمودی باشه x یا Width رو بیشتر از Y کنید. بله اینو که میدونم نه من فکر کردم که آقا امین میگن که تکست لیبل رو این "_____" بزاریم . آقا مجید فکر نمیکنم اصولی باشه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۶ نه اونکه متن آندرلاین بزاری که اصلا افتضاح میشه نه، خود لیبل رو رنگ بهش میدی و اددش میکنی جاییکه میخوای. عمودی و افقی کردنش هم که همونطوری که آقا مجید گفتن میشه تنظیم کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amir - B 185
سلام دوستان و @محمدرضا شاهپیری
ببخشید چطور خط جداساز، یا Divider به ویوهامون اضافه کنیم؟ مثلا میخوایم یه Divider درون یک پنل بذاریم . نمیخوام از ColorDrawble استفاده کنم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.