MrMedia 98 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۶ سلام با چه کدی میتونم صفحه نمایش رو خاموش کنم لازم هستش که بگم تو فروم هم جستجو کردم ولی کدهایی که گفته شده کار نمی کنه مثل استفاده از کتابخونه phone, toggel و... هیچ کدام کار نکردن می خوام فقط یک دکمه باشه که با زدنش صفحه خاموش بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۶ دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir386 39 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۶ در در 1396/05/31, 14:28:22، miling گفته است : سلام با چه کدی میتونم صفحه نمایش رو خاموش کنم لازم هستش که بگم تو فروم هم جستجو کردم ولی کدهایی که گفته شده کار نمی کنه مثل استفاده از کتابخونه phone, toggel و... هیچ کدام کار نکردن می خوام فقط یک دکمه باشه که با زدنش صفحه خاموش بشه سلام دوست عزیز برای اینکار دسترسی ادمین رو اول باید از کابر بگیری که اکثرمارکت ها اگه بدون دلیل این دسترسی رو داده باشی تایید نمیکنند برنامتو ولی در کل اگه باز هم بهش نیاز داری یا برنامت شخصیه.. میتونم برات آمادش کنم ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MrMedia 98
سلام با چه کدی میتونم صفحه نمایش رو خاموش کنم
لازم هستش که بگم تو فروم هم جستجو کردم ولی کدهایی که گفته شده کار نمی کنه مثل استفاده از کتابخونه phone, toggel و... هیچ کدام کار نکردن
می خوام فقط یک دکمه باشه که با زدنش صفحه خاموش بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.