سلام به همه دوستان
ساخت برنامه ای رو که اطلاعات از دیتابیس هاست میگرفت تجربه میکنم
همه چیز خوب بود و دریافت و ارسال داده ها خوب انجام میشد
امروز هاست رایگان رو عوض کردم و داده ها رو منتقل کردم به یک هاست ( خریداری شده با امنیت بالا تر ssl
ولی برنامه نمیتونه اطلاعات رو بگیره و پیام زیر رو در قسمت log بیسیک به من نمایش میده
javax.net.ssl.SSLHandshakeException: java.security.cert.CertPathValidatorException: Trust anchor for certification path not found.
این مشکل گویا از کتابخانه HttpUtils2 library هست که در سایت مرجع گفته باید غیر فعال بشه و یک سرویس به جای اون معرفی کرده
در این لینک پست ارل برای رفع این مشکل که البته بعدا این کتابخونه ارتقا داده شده.به okhttp که فکر میکنم رفع باگ شده باشه من نتونستم مشکل رو حل کنم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
و یا فکر میکنم باید در هاست گزینه ای رو تعریف کنم چون هیچ مشکلی در هاست رایگان ندارم و کار میکنه و در انتقال داده ها و تغیر آدرس ها و غیره هم مشکلی ندارم و همه رو انجام دادم
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه دوستان
ساخت برنامه ای رو که اطلاعات از دیتابیس هاست میگرفت تجربه میکنم
همه چیز خوب بود و دریافت و ارسال داده ها خوب انجام میشد
امروز هاست رایگان رو عوض کردم و داده ها رو منتقل کردم به یک هاست ( خریداری شده با امنیت بالا تر ssl
ولی برنامه نمیتونه اطلاعات رو بگیره و پیام زیر رو در قسمت log بیسیک به من نمایش میده
javax.net.ssl.SSLHandshakeException: java.security.cert.CertPathValidatorException: Trust anchor for certification path not found.
این مشکل گویا از کتابخانه HttpUtils2 library هست که در سایت مرجع گفته باید غیر فعال بشه و یک سرویس به جای اون معرفی کرده
در این لینک
پست ارل برای رفع این مشکل که البته بعدا این کتابخونه ارتقا داده شده.به okhttp که فکر میکنم رفع باگ شده باشه من نتونستم مشکل رو حل کنم
و یا فکر میکنم باید در هاست گزینه ای رو تعریف کنم چون هیچ مشکلی در هاست رایگان ندارم و کار میکنه و در انتقال داده ها و تغیر آدرس ها و غیره هم مشکلی ندارم و همه رو انجام دادم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.