HAMEDDDR 15 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۶ با سلام من با مولتی پنل یک لیست درست کردم لیمت دادم مثل ماه کار میکنه فقط تو فراخونی متن موندم لیست ویو فراخونی متن راحته برای این نمیشه اموزشی هیجا ندیدم فقط تو جوابا گفتید تگ این چیزا تو اموزشی گذاشتید متن فراخونی نکردید برای من 3تا ستون دارم id onvan matn عنوان فراخونی میکنم ولی متن نمیتونم چکارش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۶ سلام ! 100 % برنامتون هنگ میکنه اگه ایتم هاتون زیاد باشه ! برای فراخانی همون 3 تا ستون شما باید اول بگید از کجا میگیرید متن رو ؟ اگه تو دیتابیس باید از حلقه استفاده کنید برای خوندن ! سورس ملتی پنل هم هست ! موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
HAMEDDDR 15
با سلام من با مولتی پنل یک لیست درست کردم لیمت دادم مثل ماه کار میکنه فقط تو فراخونی متن موندم لیست ویو فراخونی متن راحته برای این نمیشه
اموزشی هیجا ندیدم فقط تو جوابا گفتید تگ این چیزا تو اموزشی گذاشتید متن فراخونی نکردید
برای من 3تا ستون دارم id onvan matn عنوان فراخونی میکنم ولی متن نمیتونم
چکارش کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.