اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


محمدرضا شاهپیری

ویژه: کتابخانه جامع PersianFastNetwork

285 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام ارسطو جان. خداروشکر بالاخره دوستانی هستن که میدونن چقد کار سختی هست درست کردن کتابخونه های اینچنینی برای بیسیک.

۱-هیچ مشکلی با ssl نداره عزیز.تقریبا میشه گفت همه پروتکل ها رو پشتیبانی میکنه.

۲- تو کتابخونه موارد امنیتی رعایت شده و به صورت پیشفرض Authenticator داره. ولی شما باید درنظر بگیرید که مهمترین قسمت امنیت سمت سرور هست. چون دسترسی به داده هایی که کتابخونه میفرسته کار بسیار سختیه. شما میتونید از کتابخونه PersianEncryption برای امنیت تقریبا کامل استفاده کنید.

۳- امکان همچین چیزی کلا وجود نداره عزیز. MultipartBuilder فقط برای ارسال هست نه دریافت. شما میتونید لینکها رو توی یک آرایه جیسون به برنامه بفرستید و اونهارو دانلود کنید. همین کاری که در حال حاظر هم انجام میدید و هیچ مشکلی نداره.

۴- فکر کنم تو این مدت دیگه باید با اخلاق بنده آشنا شده باشین. من حتی نسبت به آموزشها و کتابخونه های رایگان هم وسواس دارم. این آموزش که دیگه حق الناسه و وظیفه شرعی و انسانی هست که در قبالش پاسخگو باشم. دوستانی که کتابخونه رو دریافت میکنن پشتیبانی کامل میشن و از این بابت خیالشون راحت باشه. 

و اما نکته بسیار مهم دیگه اینکه هیچ هزینه ای به غیر از هزینه کتابخونه دریافت نمیشه و همه آپدیتها رایگان هست کلا برای کتابخانه ها باید به همین منوال باشه و طرف باید فقط برای دریافت کتابخونه هزینه بده.

 

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

عزیز لینکتونم که غلطه.

آپلود از نوع POST هست نه GET این لینک غلطه


("http://pga.teleagent.ir/tes2.php?FileName="&EditText1.Text)

شما طبق آموزش پیش برین و از همون فایلهای PHP استفاده کنید تا دستتون راه بیفته بعد با توجه به نیاز خودتون ازش استفاده کنید

ممنون اقای شاهپیری با توجه به فایل php خودتون تونستم درستش کنم و کاملا همه چیزش با سرعت بالایی کار میکنه منتها فایل با حجم بالای 10 مگابایت آپلود میکنم داخل برنامه به طور کامل دانلود شکل میگیره و پروگرس هم تا اخر پر میشه از سرور هم پیغام موفقیت اپلود دریافت میشه ولی نمیدونم چرا فایل  تو سرور ایجاد نمیشه درصورتی که فایل زیر ده مگابایت هیچ مشکلی نداره..! این مشکل از برنامه نیست احتمال بالا باید سمت سرور باشه که محدودش میکنه.. شما راهی برای این مشکلم ندارین!؟؟ چه چیزی تو سرورو دسکاری کنم درست بشه:sorry:با تشکرررر فراوان

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام و عرض خسته نباشید . 

به این کتابخونه همه فن حریف یه چندتا کلاس کار با کوکی هم اضافه کنید . ما هم استفاده کنیم :heart:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در هم اکنون، amir386 گفته است :

ممنون اقای شاهپیری با توجه به فایل php خودتون تونستم درستش کنم و کاملا همه چیزش با سرعت بالایی کار میکنه منتها فایل با حجم بالای 10 مگابایت آپلود میکنم داخل برنامه به طور کامل دانلود شکل میگیره و پروگرس هم تا اخر پر میشه از سرور هم پیغام موفقیت اپلود دریافت میشه ولی نمیدونم چرا فایل  تو سرور ایجاد نمیشه درصورتی که فایل زیر ده مگابایت هیچ مشکلی نداره..! این مشکل از برنامه نیست احتمال بالا باید سمت سرور باشه که محدودش میکنه.. شما راهی برای این مشکلم ندارین!؟؟ چه چیزی تو سرورو دسکاری کنم درست بشه:sorry:با تشکرررر فراوان

قطعا مشکل از هاسته عزیز. 10 مگ و 20 مگ چیزی نیست که بخواد تو کتابخونه به مشکل بخوره. چون همین اتفاق هم برای هاست قراضه خودم میافته:malih:

من فایل 30 مگابایتی رو آپلود کردم بدون هیچ مشکلی آپلود شد با سرعت عالی. ولی متاسفانه سمت سرور خطا داد. این به خاطر محدودیت هاسته.

این مشکل تو فایل php.ini رفع میشه  با دستکاری کردن مقادیر زیر

memory_limit = 32M
upload_max_filesize = 24M
post_max_size = 32M

که ما چون هاست اشتراکی هستیم دسترسی نداریم و باید حتما با پشتیبانی سرور تماس بگیرید احتمالا یا باید هاستتونو ارتقا بدین یا اینکه سرور مجازی بگیرین

در هم اکنون، میلاد گفته است :

با سلام و عرض خسته نباشید . 

به این کتابخونه همه فن حریف یه چندتا کلاس کار با کوکی هم اضافه کنید . ما هم استفاده کنیم :heart:

حتما دوست عزیز. تو آپدیتهای بعدی اضافه میشه.♥

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

استاد این ارور جدید موقع کامپایل.... 

 

Convert byte code - optimized dex.    Error
UNEXPECTED TOP-LEVEL EXCEPTION:
java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/AsyncTimeout$1;
    at com.android.dx.dex.file.ClassDefsSection.add(ClassDefsSection.java:122)
    at com.android.dx.dex.file.DexFile.add(DexFile.java:161)
    at com.android.dx.command.dexer.Main.processClass(Main.java:615)
    at com.android.dx.command.dexer.Main.processFileBytes(Main.java:570)
    at com.android.dx.command.dexer.Main.access$2(Main.java:546)
    at com.android.dx.command.dexer.Main$2.processFileBytes(Main.java:514)
    at com.android.dx.cf.direct.ClassPathOpener.processArchive(ClassPathOpener.java:284)
    at com.android.dx.cf.direct.ClassPathOpener.processOne(ClassPathOpener.java:166)
    at com.android.dx.cf.direct.ClassPathOpener.process(ClassPathOpener.java:144)
    at com.android.dx.command.dexer.Main.processOne(Main.java:537)
    at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:449)
    at com.android.dx.command.dexer.Main.runMonoDex(Main.java:236)
    at com.android.dx.command.dexer.Main.run(Main.java:206)
    at com.android.dx.command.dexer.Main.main(Main.java:179)
    at com.android.dx.command.Main.main(Main.java:103)
1 error; aborting
 

 

فکر کنم چون از چند تا متغیر persianFAstNetwork استفاده کردم اینجوره ... درسته ؟

و اینکه چطور میشه با تگ دانلود و اپلود و در یک ایونت از هم جداشون کنیم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 44 دقیقه قبل، amir386 گفته است :

فکر کنم چون از چند تا متغیر persianFAstNetwork استفاده کردم اینجوره ... درسته ؟ نه خیر عزیز. ربطی به این قضیه نداره. هر تعداد بخواین میتونین تعریف کنین. کلاسه دیگه.. شما احتمالا فایلهای jar رو دوبار کپی کردینه. چون مشکل از هموناس


Dim pr As PersianFastNetwork
Dim prjj As PersianFastNetwork
Dim prjhjh As PersianFastNetwork
Dim prrr As PersianFastNetwork

و اینکه چطور میشه با تگ دانلود و اپلود و در یک ایونت از هم جداشون کنیم. شما به تگ دسترسی ندارین این برای مدیریت کردن درون خود کتابخونه اس و نیازی هم بهش ندارین شما. همون ایونت کافیه برای جدا کردن در ضمن شما اصلا نیازی ندارین که چندتا متغیر تعریف کنید. یک متغیر تعریف کنید و همزمان میتونید همه ی کارها رو انجام بدین.

محدودیتی نداره اصلا. شما میتونید در حین اینکه آپلود میکنید دانلود هم بکنید و همزمان با این دوتا میتونید پست و گت هم داشته باشین. هرکدوم تو تردای جدا گونه انجام میشن و تداخلی ندارن با هم.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام توی کتابخانه ی های پایه ی بیسیک پروتکل ssl وقتی یه مقداری post میکنی خطا میده.

توی این کتابخونه این مشکلات رفع شده؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 7 ساعت قبل، sourse گفته است :

سلام توی کتابخانه ی های پایه ی بیسیک پروتکل ssl وقتی یه مقداری post میکنی خطا میده.

توی این کتابخونه این مشکلات رفع شده؟

من هم همین مشکل رو دارم و مهمه که این موضوع برطرف شده باشه 
ممنون میشم پاسخ بدید 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1396/06/09, 20:20:53، arastooms گفته است :

 

 

در در 1396/06/09, 11:59:24، sourse گفته است :

 

دوستان کتابخونه هیچ مشکلی با ssl نداره. تو کامنت های قبلی هم پرسیده شده.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام آقای شاهپیری من از سرور هر 2 دیقه یکبار یک متن رو میگیرم و چک میکنم که چه چیزی در متنه و طبق اون کار میکنه برنامه منتها وقتی متنو عوض میکنم همون لحظه اعمال نمیشه و دانلود جدید نمیکنه ک متنو بگیره. ولی مثلا گاهی بعده بیست دقیقه و گاهی یک ساعت یهو انجام میده کار رو این در صورتیه که  هر وقت گوشی رو ریستارت میکنم  و یا بطور کاممممل برنامرو میبندم و دوباره اجرا میکنم کاملا سریع و درست همون لحظه متن جدیدو میگیره تگ دانلود ها هم یکیه . از ClearCache هم استفاده میکنم بعد از هر بار گرفتن متن:sorry:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متوجه منظورتون نمیشم. شما متن رو دانلود میکنید مگه؟ متن رو که نباید دانلود کنید شما. یه درخواست get بفرستید و متن رو بگیرید نه اینکه متن رو دانلود کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

متوجه منظورتون نمیشم. شما متن رو دانلود میکنید مگه؟ متن رو که نباید دانلود کنید شما. یه درخواست get بفرستید و متن رو بگیرید نه اینکه متن رو دانلود کنید

متن طولانیه و در یک فایل txt داخل سروره و این فایل رو خوده سرور طبق چیزایی که توش نوشتم تغیر میده و من اون فایل رو دانلود و در بیسیک بازش مبکنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 21 دقیقه قبل، amir386 گفته است :

متن طولانیه و در یک فایل txt داخل سروره و این فایل رو خوده سرور طبق چیزایی که توش نوشتم تغیر میده و من اون فایل رو دانلود و در بیسیک بازش مبکنم

در صورتی که میخواین متن فقط از اینترنت گرفته بشه و کاری به کش نداشته باشه از گزینه setResponseOnlyFromNetwork استفاده کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام جناب شاهپیری گویا با یکی از کتابخونه های من تداخل داره و متد های یکسانی دارند و یا ....
این خطا رو بعد از کپی کردن گتابخانه های شما و کتابخانه های لازم که در پوشه قرار دادید رو دارم 

B4A Version: 7.30
Parsing code.    (0.35s)
Compiling code.    (0.79s)
Compiling layouts code.    (0.18s)
Organizing libraries.    (5.46s)
Generating R file.    (1.91s)
Compiling generated Java code.    (6.00s)
Convert byte code - optimized dex.    Error
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokhttp3/internal/platform/JdkWithJettyBootPlatform$JettyNegoProvider;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/AsyncTimeout;
Unca    Dim pr As PersianFastNetworkught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/AsyncTimeout$1;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/AsyncTimeout$2;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/AsyncTimeout$Watchdog;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/Base64;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/Buffer;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/Buffer$1;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/Buffer$2;
UNEXPECTED TOP-LEVEL EXCEPTION:
java.lang.RuntimeException: Translation has been interrupted
	at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:689)
	at com.android.dx.command.dexer.Main.runMultiDex(Main.java:368)
	at com.android.dx.command.dexer.Main.run(Main.java:277)
	at com.android.dx.command.dexer.Main.main(Main.java:247)
	at com.android.dx.command.Main.main(Main.java:106)
Caused by: java.lang.InterruptedException: Too many errors
	at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:681)
	... 4 more

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 8 ساعت قبل، aaaaaaaaaa@moakt.ws گفته است :

سلام لطفا این کتابخانه رو پیوست کنید 

 

P_JsonOBject

 

در ۱ ساعت قبل، aaaaaaaaaa@moakt.ws گفته است :

با سلام این ارور رو برای من میده چرا ؟

 


*** Service (starter) Create ***
** Service (starter) Start **
** Activity (main) Create, isFirst = true **
java.lang.NoClassDefFoundError: okhttp3.OkHttpClient
	at com.androidnetworking.internal.InternalNetworking.getDefaultClient(InternalNetworking.java:284)
	at com.androidnetworking.internal.InternalNetworking.getClient(InternalNetworking.java:262)
	at com.androidnetworking.internal.InternalNetworking.<clinit>(InternalNetworking.java:59)
	at com.androidnetworking.AndroidNetworking.initialize(AndroidNetworking.java:57)
	at com.reza.sh.fastnet.Fastnet.initialize(Fastnet.java:49)
	at com.shahpiri.fastnet.main._activity_create(main.java:407)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.runMethod(Shell.java:710)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:342)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:249)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)
	at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:139)
	at com.shahpiri.fastnet.main.afterFirstLayout(main.java:102)
	at com.shahpiri.fastnet.main.access$000(main.java:17)
	at com.shahpiri.fastnet.main$WaitForLayout.run(main.java:80)
	at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:733)
	at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95)
	at android.os.Looper.loop(Looper.java:136)
	at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5045)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:779)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:595)
	at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
** Activity (main) Resume **
** Activity (main) Pause, UserClosed = true **
** Service (starter) Destroy **

 

فایلهای جاری که تو پروژه هست رو توی پوشه لایبرری اصلی کپی کنید

در 5 ساعت قبل، arastooms گفته است :

سلام جناب شاهپیری گویا با یکی از کتابخونه های من تداخل داره و متد های یکسانی دارند و یا ....
این خطا رو بعد از کپی کردن گتابخانه های شما و کتابخانه های لازم که در پوشه قرار دادید رو دارم 


B4A Version: 7.30
Parsing code.    (0.35s)
Compiling code.    (0.79s)
Compiling layouts code.    (0.18s)
Organizing libraries.    (5.46s)
Generating R file.    (1.91s)
Compiling generated Java code.    (6.00s)
Convert byte code - optimized dex.    Error
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokhttp3/internal/platform/JdkWithJettyBootPlatform$JettyNegoProvider;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/AsyncTimeout;
Unca    Dim pr As PersianFastNetworkught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/AsyncTimeout$1;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/AsyncTimeout$2;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/AsyncTimeout$Watchdog;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/Base64;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/Buffer;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/Buffer$1;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/Buffer$2;
UNEXPECTED TOP-LEVEL EXCEPTION:
java.lang.RuntimeException: Translation has been interrupted
	at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:689)
	at com.android.dx.command.dexer.Main.runMultiDex(Main.java:368)
	at com.android.dx.command.dexer.Main.run(Main.java:277)
	at com.android.dx.command.dexer.Main.main(Main.java:247)
	at com.android.dx.command.Main.main(Main.java:106)
Caused by: java.lang.InterruptedException: Too many errors
	at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:681)
	... 4 more

 

من که نمیتونم بگم با چه کتابخونه ای از شما تداخل داره عزیز. تست کنید ببینید چه کتابخونه ای تداخل ایجاد کرده.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام جناب شاهپیری 
من قصد دارم یک استرینگ که یک در واقع جیسون هست رو به شکل زیر به هاست ارسال کنم و از متد post باید استفاده کنم

{"client_request":"get_cod","country_key":"85"}

و بعد از طرف هاست برای من یک پاسخ ارسال میشه به برنامه به صورت زیر گه 3 پارامتر داره
"return":"successful",

"rowcont":"10",

"message" که خودش مشخصات دیتابیس هست که به برنامه ارسال شده و ممکنه مثل این مثال 10 خط باشه ممکنه 2 خط باشه

{"return":"successful","rowcont":"10","message":[{"city_key":"2444","city_name_en":"Bregenz","city_name_farsi":"\u0628\u0631\u06af\u0646\u0632","city_member":"0"},{"city_key":"2442","city_name_en":"Eisenstadt","city_name_farsi":"\u0627\u0634\u062a\u0627\u062a","city_member":"0"},{"city_key":"2448","city_name_en":"Graz","city_name_farsi":"\u06af\u0631\u0627\u062a\u0633","city_member":"0"},{"city_key":"2443","city_name_en":"Innsbruck","city_name_farsi":"\u0627\u06cc\u0646\u0633\u0628\u0631\u0648\u06a9","city_member":"0"},{"city_key":"2447","city_name_en":"Klagenfurt","city_name_farsi":"\u06a9\u0644\u0627\u06af\u0646\u0641\u0648\u0631\u062a","city_member":"0"},{"city_key":"2449","city_name_en":"Linz","city_name_farsi":"\u0644\u06cc\u0646\u0632","city_member":"0"},{"city_key":"2445","city_name_en":"Passau","city_name_farsi":"\u067e\u0627\u0633\u0627\u0648","city_member":"0"},{"city_key":"2446","city_name_en":"Salzburg","city_name_farsi":"\u0633\u0627\u0644\u0632\u0628\u0648\u0631\u06af","city_member":"0"},{"city_key":"2450","city_name_en":"Vienna","city_name_farsi":"\u0648\u06cc\u0646","city_member":"0"},{"city_key":"2451","city_name_en":"Wiener Neustadt","city_name_farsi":"\u0648\u06cc\u0646\u0631 \u0646\u0648\u06cc\u0634\u062a\u0627\u062a","city_member":"0"}]}

ممکنه راهنمایی بفرمایید کد ها توسط کتابخانه شما به چه صورت هست 
و چه طور میتونم این فرایند ارسال و دریافت رو با متد post توسط کتابخونه پیاده سازی کنم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 5 ساعت قبل، arastooms گفته است :

 

ورژن جدید کتابخونه   PersianJson رو از قسمت خریدها دانلود کنید. و به صورت زیر جیسون رو پست کنید.

Dim postquery As PostRequest
postquery=pr.BuildPostQuery("host","tag")
Dim prjs As PersianJSONOBject
prjs.initialaizJsonObject
prjs.putToJSON("client_request","get_cod")
prjs.putToJSON("country_key",85)
postquery.addJSONParametrs(prjs.DefaultJsonObject)
postquery.executeRequesAsJSONObjectt

جواب هم که مشخصه باید به صورت جیسون بگیرید. متد زیر

Sub pr_onPostJSONObjectOkListener(JsonString As String )
	Dim prjs As PersianJSONOBject
	prjs.initialaizJsonString(JsonString)
	Dim returne As String=prjs.getString("return")
	Dim rowcont As Int =prjs.getInt("rowcont")
	Dim mesasge As PersianJSONArray=prjs.getJsonArray("message")
End Sub

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کتابخونه PersianJson  رو تهبه کردم جناب شاهپیری عزیز
بیشتر سوالم روی این بخش هست 

prjs.putToJSON("client_request","get_cod")
prjs.putToJSON("country_key",85)

 

آیا نمیشه یک جیسون یک پارچه داد بهش؟
به این صورت 

{"client_request":"get_cod","country_key":"85"}


چون برنامه رو نوشتم و حالا باید با نصب کتابخونه شما همه کد ها رو عوض کنم 
خوب میشد این نوع جیسون رو هم میپذیرفت کتابخونه 

آیا امکان اضافه کردن این نوع جیسون هم هست؟
و اگر جواب مثبت هست نسخه بعدی کی منتشر میشه؟ 
ممنون از پشتیبانی خوب و  بی نظیر شما 
 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1396/06/15, 13:56:03، محمدرضا شاهپیری گفته است :

 

دوستان کتابخونه هیچ مشکلی با ssl نداره. تو کامنت های قبلی هم پرسیده شده.

سلام جناب شاهپیری عزیز
با اینکه من قبلا هم پرسیده بودم 
امروز بعد از پیاده سازی کتابخانه ها متوجه شدم 

در دو حالت کاملا یکشان 

وقتی در دوسایت رایگان بدون ssl و یک سایت پولی با امنیت ssl یک در خواست json با متد post ارسال میکنم

از هاست معمولی برای من پاسخ میرسه

ولی وقتی همون درخواست رو به همون php میفرستم در سایت https می بینم که در متد 
persianfastnetwork_onPostJSONObjectErrorListener(Error As String)

به من خطای null برمیگردونه

ممکنه علت از کجا باشه؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری