اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


محمدرضا شاهپیری

ویژه: کتابخانه جامع PersianFastNetwork

275 ارسال در این موضوع قرار دارد

در ۱ ساعت قبل، amir386 گفته است :

 

Api ها رو بدین بررسی کنم.

بعید میدونم مشکل از کتابخونه باشه. شاید تلگرام محدودیت گذاشته

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 5 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

Api ها رو بدین بررسی کنم.

بعید میدونم مشکل از کتابخونه باشه. شاید تلگرام محدودیت گذاشته

سلام 

https://api.telegram.org/botTOKEN/getupdates?offset=-1

شما ی ربات تلگرامی تو کمتر یک دقیقه بسازین  توکن هم بعد از کلمه bot قرار بدین توش botToken

این Api اخرین متن ارسالی به ربات رو چک میکنه و به صورت جیسون تحویل میده من میام اینطوری اخرین متن رو دریافت میکنم . و طبقش تغیرات تو برنامه انجام میشه. ولی همونطور که گفتم گاهی گت انجام نمیشه تو یه سری دیوایس ها..

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در هم اکنون، amir386 گفته است :

 

تست کردم موردی نداره عزیز. تایمر رو هم روی 2 ثانیه گذاشتم و بدون هیچ مشکلی روی سه تا دیوایس اطلاعات رو میگیره.

شما دقت داشته باشین حتما از initializeforSSLSupport برای اینشیالایز کردن استفاده کنید چون سایت ssl داره 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارور که مشخصه عزیز. JSONException به وجود اومده. چیزی که گرفتین جیسون نبوده و شما به عنوان جیسون استفاده کردین.

اما شما منظورتون از موقع ارسال یعنی چی؟ کجا این اتفاق افتاده؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام. من با توجه به فایل پی اچ پی خودتون در سورس سمپل  اپلود در سرور انجام میدم و تا 64 مگابایت ام به خوبی اپلود میشه و ارسال ولی مشکلی که هست فقط فایل زیپ رو میفرسته سایر فایل ها رو تا زیر یک مگابایت فقط میفرسته در حالیه که اصلا لیمیتی ندادم. و وقتی فایلی به غیر از فایل زیپ بالا یک مگابایت میدم به برنامه حتی شروع به اپلود ام نمیکنه!! نمیدونم چرا.. :fekr:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پسوند فایل تاثیری تو روند برنامه نداره عزیز.

من با فیلم 900 مگابایتی با پسوند mkv تست کردم. موردی نداره و آپلود میکنه.

آدرسها رو چک کنید.

اگه اروری چیزی میده هم ذکر کنید که راهنمایی بهتر صورت بگیره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1396/06/23, 13:45:05، محمدرضا شاهپیری گفته است :

 

 

سلام و درود جناب شاه پیری عزیز
من از هاست مقادیر جی سان های مختلفی رو میگیرم و به مدلها و سبک های مختلفی داده ها توست جی سون ها و آرایه ها و .. میرسه به برنامه و با کتابخونه شما انالیز میشه

داده هایی که من میگیرم بعضا یک خط کد جی سون ساده هست مثل زیر 

مقدار رسیده JsonString ==> {"message":"داده های کاربر به روز شد","return":"successful"}

و گاهی هم به صورت آرایه جیسون هست به این شکل

مقدار رسیده JsonString ==> {"message":[{"city_country_key":"21","city_key":"2396","city_name_farsi":"بنونتو","id":"63","user_name":"بلواستکس","number_respond":"0","date_added":"2017-08-14 20:22:30","respond":"","report":"0","city_name_en":"Benevento","user_id":"1","question":"fgyhh","question_id":"0","user_image":"user_icon_1"},{"city_country_key":"21","city_key":"2390","city_name_farsi":"آنکونا","id":"62","user_name":"تبلتسبزه","number_respond":"0","date_added":"2017-08-12 11:22:41","respond":"","report":"1","city_name_en":"Ancona","user_id":"2","question":"سلام خوبی چه خبر من خوبم سربازی رفتی","question_id":"0","user_image":"user_icon_2"},{"city_country_key":"21","city_key":"2390","city_name_farsi":"آنکونا","id":"54","user_name":"بلواستکس","number_respond":"2","date_added":"2017-08-11 14:59:37","respond":"","report":"0","city_name_en":"Ancona","user_id":"1","question":"ggggg","question_id":"0","user_image":"user_icon_1"},{"city_country_key":"21","city_key":"2417","city_name_farsi":"سالینی","id":"50","user_name":"تبلتسبزه","number_respond":"0","date_added":"2017-08-11 13:43:53","respond":"","report":"0","city_name_en":"Aosta","user_id":"2","question":"سلام در سالینی ... هست","question_id":"0","user_image":"user_icon_2"},{"city_country_key":"21","city_key":"2390","city_name_farsi":"آنکونا","id":"48","user_name":"بلواستکس","number_respond":"2","date_added":"2017-08-11 13:26:42","respond":"","report":"1","city_name_en":"Ancona","user_id":"1","question":"سلام  به  همه  عزیزان  دکتر  دندان  پزشک  میشناسید  در  آنکونا؟","question_id":"0","user_image":"user_icon_1"}],"return":"successful","rowcont":"5"}

خوب 
می بینیم که پارامتر message به 2 صورت ممکنه به اپلیکیشن یا برنامه ما برسه 

و من میام در ساب مربوط به کتابخونه سعی میکنم اونها رو تمیز بدم ( تشخیص بدم که آرایه رسیده، یا یه متن ساده!)
ولی نمیتونم این کار رو انجام بدم 

و مجبور شدم از try کش استفاده کنم که منطقی نیست

Sub persianfastnetwork_onPostJSONObjectOkListener(JsonString As String , Tag As String)


	Log("♥♥♥♥♥♥♥♥ persianfastnetwork_onPostJSONObjectOkListener ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥")

	'این ها همه توضیحات اضافه هست
	Log("------------------------------------------")
	Log(" پاسخ مربوط به "&" case="&Tag&" رسید به برنامه  ")
	Log("مقدار رسیده JsonString ==> "&JsonString)
	Log("------------------------------------------")
	'-------------------------------------------------------------------------------
	'--------------------مقدار دهی به داده های رسیده---------------------------------
	'-------------------------------------------------------------------------------
	Dim prjs As PersianJSONOBject
	prjs.initialaizJsonString(JsonString)
	'-------------------------------------------------------------------------------
	Dim Return1 As String=prjs.getString("return")
	Log("Return1 ===> "& Return1)
	'-------------------------------------------------------------------------------
	Dim rowcont As String =prjs.getString("rowcont")
	Log("تعداد رکورد هایی که دریافت شده rowcont ===> "& rowcont)
	
	Try
	چون احتمال داره هیچی نرسه یا یک متن ساده باشه و جی سون نباشه و یا آرایه
مجبورین جلوی خطا رو بگیریم
		Dim message As PersianJSONArray=prjs.getJsonArray("message")
		Log ("محتویات رکورد ها message==> "&message)
		Log ("message.size==> "&message.size)
'			For i=0 To message.size-1
'				Dim PersianJSONOBject_1 As PersianJSONOBject
'				PersianJSONOBject_1=message.getJsonObject(i)
'				'		Log ("داده شماره "& i &" ==>  "&PersianJSONOBject_1)
'				Log ("داده شماره city_name_farsi "& i &" ==>  "&PersianJSONOBject_1.getString("city_name_farsi"))
'			Next

Catch
		
		Log (" مقداری برای مسیج نرسیده یا آرایه نیست است")
		Log(LastException)
End Try
	'-------------------------------------------------------------------------------
	'انتخاب  تگ رسیده
	Select Tag

سوالم اینه که 

در کتابخونه شما 

آیا روشی هست که مثلا اگر مقدار رسیده message اصلا وجود نداشت در جی سان
یا خالی بود و 
یا یک آرایه بود 
متوجه بشیم و بگیم 
 

اگر جیسون رسیده شامل کلید مسیج هست آنگاه

    اگر مسیج آرایه هست آنگاه چاپ کن مسیج رسیده یک آرایه هست و تعداد سایز رو نشون بده

	در غیر اینصورت مقدار کلید مسیج رو که رسیده نشون بده
در غیر اینصورت چاپ کن کلیدی به اسم مسیج وجود ندارد

 

با شرمندگی زیاد جناب شاهپیری 
امید وارم با علم کم و اطلاعات محدودم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم به شما 

پیشاپیش سپاسگذارم 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 9 دقیقه قبل، arastooms گفته است :

آیا روشی هست که مثلا اگر مقدار رسیده message اصلا وجود نداشت در جی سان
یا خالی بود و یا یک آرایه بود متوجه بشیم و بگیم

دو خط بالا هم کافی بود عزیزم:malih:

متدش هست که چک کنه فلان کلید وجود داره یا نه.

اعمال میکنم و میتونید دریافت کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1396/06/26, 08:41:51، محمدرضا شاهپیری گفته است :

دو خط بالا هم کافی بود عزیزم:malih:

متدش هست که چک کنه فلان کلید وجود داره یا نه.

اعمال میکنم و میتونید دریافت کنید

جناب شاهپیری مشکلی که هست بعد از چک کردن کلید میتونیم بگیم اگر آرایه هست تشخیص بده و اگر جیسون معمولی هم هست تشخیص بده 
2 حالت میتونه داشته باشه یا یک کلید و مقدار ساده
یا یک کلید و مقدار چند آرایه هست ( مثل مثال)
اِا این امکان رو هم میشه داشته باشیم که مقادیر null , "" رو هم تعریف بفرمایید که با خطا روبرو نشیم ؟
با تشکر 
( و محبت بفرمایید بگید حدودا چه زمانی به روز میشه تا منتظر باشیم ممنون میشم )

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نسخه جدید کتابخونه PersianJson آپلود شد عزیز.

متدهای اضافه شده.

isKeyExsit

isKeyisArray

isKeyisNull

If pr.isKeyExsit("key") Then
	ToastMessageShow("exist  ",False)
	Else
	ToastMessageShow("not exist",False)
	
End If

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 43 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

نسخه جدید کتابخونه PersianJson آپلود شد عزیز.

متدهای اضافه شده.


isKeyExsit

isKeyisArray

isKeyisNull


If pr.isKeyExsit("key") Then
	ToastMessageShow("exist  ",False)
	Else
	ToastMessageShow("not exist",False)
	
End If

 

جناب شاهپیری عزیز می خواستم تشکر کنم ( قصد اسپم ندارم ولی بعد از 30 تا 40 پُست که گذاشتم و همه رو پاسخ دادید ) میخاستم  تبریک بگم به شما بخاطر این حس مسئولیت
سپاس گذارم از شما و امید وارم روز به روز پیشرفت داشته باشید و به علم شما افزوده بشه
متشکرم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بنده باید تشکر کنم از شما که با صبر و حوصله مشکلات و کمبودهای کتابخونه رو به به بنده تذکر دادید. بنده که انجام وظیفه کردم عزیز. موفق باشید:53:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1396/06/03, 18:47:10، محمدرضا شاهپیری گفته است :

 

**** نسخه 3 کتابخانه اضافه شد: تو این نسخه دانلود منیجر بسیار حرفه ای به کتابخونه اضافه شده که قابلیتهای مالتی تردینگ توقف و ادامه و همچنین گرفتن اطلاعات فایل دانلودی قبل از دانلود هست.

 

 

با سلام خدمت شما جناب شاهپیری عزیز 
ضمن عرض تشکر بابت زحماتی که برای ارتقای دانش برنامه نویسی می کشید می خاستم درخواست یک راهنمایی رو مطرح کنم
که اگر ممکن هست سمپلی برای راهنمایی ارایه بفرمایید تا بتونم بهترین بهره رو از این کتابخونه ببرم
البته ممکنه در آینده نیز این راهنمایی و سمپل شما سوال دیگر عزیزان هم باشه و بتونه به دیگران هم کمک کنه
موضوع این درخواست دانلود داده ها از دیتابیس آنلاین هست با این کتابخونه شما  و نمایش اونها در  کتابخونه ریساکلر ویو شما 
موضوع رو اول اینجا مطرح کردم چون اول باید دانلود داده ها صورت بگیره و بعد به ریسایکلر ویو منتقل و داده ها نمایش داده بشه

خوب فرض کنیم برنامه ای داریم مثل دیوار یا مثل فروشگاه های آنلاین 
که قصد داریم داده ها رو که شامل عکس / اسم کاربر /تلفن /و مشخصات آگهی هست از دیتابیس بگیریم با limit=10  و اونها رو در ریسایکلر ویو شما نمایش بدیم
و وقتی کاربر اسکرول کرد بالا تر بیاد و 10 تا دیگه بگیره و اسکرول کرد پایین بیاد 10 تا بالایی رو بگیره و نمایش بده 

ممنون میشم سمپلی ارایه کنید ساده که میتونه هر سه کتابخونه شما یعنی 
کتابخونه persianfastnetwork برای دریافت و ارسال داده
کتابخانه persian-json شما برای تبادل اطلاعات
کتابخانه ریسایکلر ویو برای نمایش اطلاعات در یافتی از دیتابیس آنلاین

رو به هم مرتبط و اونها رو آموزش بده 
( و حتی میتونید این سمپل رو با خرید سه مجموعه ارایه کنید تا دوستان برای خرید هر سه مجموعه تشویق بشن )
امید وارم موفق و موفق تر باشید
با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و درود.

این کارو خودم میخواستم انجام بدم و به خاطر یه سری مسائل به تاخیر افتاد. 

انشالا آموزش تصویریشو آماده میکنم و خدمت دوستان ارائه میدم چون واقعا موضوع مهمی هست. با وجود ریسایکلرویو دیگه واقعا دست بیسیک کارای عزیز خیلی بازه تو ساخت برنامه های قدرتمند.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1396/07/12, 11:05:19، محمدرضا شاهپیری گفته است :

سلام و درود.

 

با سلام و درود به شما جناب شاهپیری عزیز 
امروز متوجه شدم که با مشکلی مواجه میشم که کتابخونه خطا میده و از برنامه خارج میشه 

بعد از پیگیری موضوع متوجه شدم که وقتی ما در خواستی رو به هاست ارسال میکنیم و باید به یک فایل php در هاست ارسال بشه
مثل زیر 
 

Sub send_data_to_host (json As String ,phpname As String, tag As String)
	Log("♥♥♥♥♥♥♥  ساب مربوط به ارسال اطلاهات در masteractivity  ♥♥♥♥♥♥♥♥")
	Log(json)
	Log(phpname)
	Log(tag)
	PersianFastNetwork_1.initializeforSSLSupport("persianfastnetwork")
	PostRequest_1=PersianFastNetwork_1.BuildPostQuery(CodModule.web_address&phpname&"/",tag)
	Dim prjs As PersianJSONOBject
	prjs.initialaizJsonString(json)
	PostRequest_1.addJSONParametrs(prjs.DefaultJsonObject)
	PostRequest_1.executeRequesAsJSONObjectt
End Sub

اطلاعات ارسال میشه و پاسخ در یافت میشه 

ولی اگر 

در فایل php  در هاست به هر دلیلی خطای تایپی و یا خطای نوشتاری وجود داشته باشه 
مثلا یک ((     :       )) فراموش کرده باشیم و یا فراموش کرده باشیم یک راهنمایی رو به ((   کامنت    )) تبدیل کنیم و یا .....
خوب مثلما با خطا روبرو میشیم که میتونیم این خطا رو تو هاست ببینیم
مثلا این خطای من در فایل php در هاست بود  php on line 584:

Sun, 08 Oct 2017 07:35:39 GMT [error] [client xx.xx.xx.xx] - www.xxxxxxx.com - xxxxxxx: PHP Parse error: syntax error, unexpected '\xd8\xae\xd8\xb7' (T_STRING) in /web/htdocs/www.xxxxxx.com/home/arastoo/test.php on line 584: /php-wrapper/php-cgi

 

 

خوب من رفتم تو هاست و فایل php رو دیدم و متوجه شدم یادم رفته خط فارسی رو به کامنت برگردونم
 


584		این خط سبز پایین فقط سوال رو پاک میکرد
585		$sql = "delete question_respond_comments where comment_id=".$comment_id;
586		if ($conn->query($sql) == true){

 و خطا از من بوده 

 

 

 

درسته که من تو هاست خطا دارم و مشکلی هست 
ولی کتابخونه میاد و با خطا از برنامه خارج میشه !!!!

با این خطا


java.lang.Exception: Sub persianfastnetwork_onpostjsonobjecterrorlistener signature does not match expected signature.
	at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:188)
	at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent(BA.java:166)
	at com.reza.sh.fastnet.PostRequestRaper$1.onError(PostRequestRaper.java:58)
	at com.androidnetworking.common.ANRequest.deliverErrorResponse(ANRequest.java:727)
	at com.androidnetworking.common.ANRequest.deliverError(ANRequest.java:661)
	at com.androidnetworking.internal.InternalRunnable$1.run(InternalRunnable.java:159)
	at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:733)
	at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95)
	at android.os.Looper.loop(Looper.java:136)
	at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5021)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:827)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:643)
	at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)

در صورتی که انتظار میره در اونت مربوط به خطا در کتابخونه این خطا به ما برگردونده بشه تا متوجه بشیم که هاست خطایی رو برگردونده
نه اینکه از برنامه با خطای کتابخونه خارج بشیم 
( این مشکل میتونه در آینده و بعد از انتشار برنامه ها دردسر ساز بشه )
فرض کنید بعد از انتشار برنامه ای شما فایل php روی هاست رو تغیرات جزیی میدید و خطا دارید 
همه برنامه ها از اون به بعد به مشکل میخورن:hi:

امید وارم تونسته باشم موضوع رو منتقل کنم
با توجه به اینکه این کتابخونه یکی از حرفه ای ترین کتابخونه ها در این زمینه هست 
و در حال حاظر مشغول تغیر همه سورسها با این کتابخونه هستم 
ممنون میشم بفرمایید این موضوع رو چه زمانی بررسی میکنید و تا کی باید منتظر باشم 
با تشکر فراوان

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
signature does not match expected signature. میگه که متغیرهایی که من به متد 
persianfastnetwork_onpostjsonobjecterrorlistener فرستادم با هم مچ نیستن.
 یادم نمیاد همچین اشتباهی کرده باشم. لطفا سورستون یا آدرس فایل php رو خصوصی کنید تا ببینم چه مشکلی وجود داره.

وقتی توی هاست خطایی به وجود بیاد باید متد onpostjsonobjecterrorlistener اجرا بشه و خطا فرستاده بشه به این متد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 22 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

signature does not match expected signature. میگه که متغیرهایی که من به متد 
persianfastnetwork_onpostjsonobjecterrorlistener فرستادم با هم مچ نیستن.
 یادم نمیاد همچین اشتباهی کرده باشم. لطفا سورستون یا آدرس فایل php رو خصوصی کنید تا ببینم چه مشکلی وجود داره.

وقتی توی هاست خطایی به وجود بیاد باید متد onpostjsonobjecterrorlistener اجرا بشه و خطا فرستاده بشه به این متد.

با سلام مجدد 
جناب شاهپیری عزیز 
اشنباه که نکردید مطمعنا و کاملا طبیعی هست که گاهی خطا هایی پیش بیاد 
من فایل php رو اصلاح کردم و مشکل حل شد و اون خط فارسی رو کامنت کردم و مشکل رفع شد 
سورس رو نمیتونم تقدیم کنم چون برای عزیز دیگری در حال نوشتن سورس هستم 
خود شما یک فایل php با یک خط فارسی که کامنت نشده تهیه کنید که خطا بده قرار بدید من روی سایت آپلود میکنم اطلاعات و آدرس رو میدم خدمتتون تست کنید

 

 

از طرفی اگر دقت کنید متغیر ها فارسی بوده در فایل php که میتونه این نوع متغیر استرینگ فارسی که در خطا برگردونده شده 
مشکل رو ایجاد کرده باشه 
ممکنه این گزینه رو هم کنترل بفرمایید 
چون خطای برگردونده شده علتش وجود یک خط توضیح فارسی بوده وسط کد ها که فراموش کرده بودم با // به کامنت برگردونم

 

)))ویرایش شد ))))

من این خط رو اضافه کردم که کاراکتر های انگلیسی هست بازم خطا داشتیم 

		//این خط سبز پایین فقط سوال رو پاک میکرد
585		aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
586		$sql = "delete from comments where comment_id='".$comment_id."' ";

خطای هاست

 

Sun, 08 Oct 2017 10:49:23 GMT [error] [client xxx.xxx.xxx.xxx] - www.xxxxx.com - xxxx: PHP Parse error: syntax error, unexpected '$sql' (T_VARIABLE) in /web/htdocs/www.xxxxx.com/home/xxxx/comment.php on line 586: /php-wrapper/php-cgi

 و بیسیک با این خطا خارج میشه


An error occurred: 
(Line: 287) End Sub
java.lang.Exception: Sub persianfastnetwork_onpostjsonobjecterrorlistener signature does not match expected signature.
public static anywheresoftware.b4a.pc.RemoteObject com.xxxx.itemview_0._persianfastnetwork_onpostjsonobjecterrorlistener(anywheresoftware.b4a.pc.RemoteObject,anywheresoftware.b4a.pc.RemoteObject) throws java.lang.Exception
class anywheresoftware.b4a.pc.RemoteObject, class anywheresoftware.b4a.pc.RemoteObject, class java.lang.String, 

 

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نسخه 3.1 رو دانلود کنید. توی این نسخه خطاها بهتر مدیریت شده. یه سری تغییرات جزئی دیگه هم صورت گرفته.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

نسخه 3.1 رو دانلود کنید. توی این نسخه خطاها بهتر مدیریت شده. یه سری تغییرات جزئی دیگه هم صورت گرفته.

سپاس گذارم واقعا آقای شاهپیری عزیز بابت این همه زحمتی که می کشید برای پشتیبانی محصول

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری