من در اکتیویتیم چهار تا رادیوباتن و یک باتن(Button1) تنها دارم و رادیو باتن هام در حالت RadioButton1.Checked = False و RadioButton2.Checked = False هست
من میخوام تا وقتی که کاربر یکی از رادیو باتن ها رو انتخاب(Checked) نکرده اون باتن(Button1) غیر فعال باشه از هر شرطی استفاده کردم جواب نداد
این کدهارو انتخاب کردم هیچکدوم جواب نداد.ممنون میشم اساتید راهنماییم کنن
If RadioButton1.Checked = False Then
RadioButton2.Checked = False
RadioButton3.Checked = False
RadioButton4.Checked = False
Button1.Enabled=False
Else
Button1.Enabled=True
End If
یا کدهای زیر
If RadioButton1.Checked And RadioButton2.Checked And RadioButton3.Checked And RadioButton4.Checked = False Then
Button1.Enabled=False
Else
Button1.Enabled=True
End If
سوال
ali2 115
سلام
من در اکتیویتیم چهار تا رادیوباتن و یک باتن(Button1) تنها دارم و رادیو باتن هام در حالت RadioButton1.Checked = False و RadioButton2.Checked = False هست
من میخوام تا وقتی که کاربر یکی از رادیو باتن ها رو انتخاب(Checked) نکرده اون باتن(Button1) غیر فعال باشه از هر شرطی استفاده کردم جواب نداد
این کدهارو انتخاب کردم هیچکدوم جواب نداد.ممنون میشم اساتید راهنماییم کنن
If RadioButton1.Checked = False Then RadioButton2.Checked = False RadioButton3.Checked = False RadioButton4.Checked = False Button1.Enabled=False Else Button1.Enabled=True End If
یا کدهای زیر
If RadioButton1.Checked And RadioButton2.Checked And RadioButton3.Checked And RadioButton4.Checked = False Then Button1.Enabled=False Else Button1.Enabled=True End If
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.