مجتبی خیری 21 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۶ سلام یک برنامه هست که نتیجه در آخر یک مقدار عددی مثلا 25 بعد میخوام بسته به اون عدد به این شکل دایره رنگی بشه بعد مثلا بین فلان عدد بود رنگش بشه قرمز فلان عدد رنگ سبز چطور این رو طراحی کنم ؟؟؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ چیزی که شما دنبالشی اسمش circular seekbar هست که توی اینترنت بگردی سورسای زیادی توی گیت هاب براش هست. فقط نکته ای که باید احتمالا خودت بنویسی مربوط به بخشی می شه که با دستکاری angle (مثلا setAngle)، رنگ رو به صورت طیفی از یک رنگ به ی رنگ دیگه ببری (مثلا قرمز به آبی) که اصن کار پیچیده ای نباید باشه برات. این سه تا نمونه که فک کنم بتونی موردت رو با حداقل یکی شون پیاده کنی : https://github.com/harjot-oberai/Croller GitHub - tankery/CircularSeekBar: Custom circular SeekBar (Circle, Semi-circle, and Ellipse) for Android GitHub - GoodieBag/ProtractorView: A semicircular seekbar view for selecting angle from 0° to 180° لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مجتبی خیری 21
سلام
یک برنامه هست که نتیجه در آخر یک مقدار عددی مثلا
25
بعد میخوام بسته به اون عدد به این شکل دایره رنگی بشه
بعد مثلا بین فلان عدد بود رنگش بشه قرمز فلان عدد رنگ سبز
چطور این رو طراحی کنم ؟؟؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.