در برنامه خودم ،از پرداخت درون برنامه ایی که از همین سایت یاد گرفتم (آموزش استاد شاهپیری) استفاده کردم .
زمانی که برنامه کافه بازار در گوشی از قبل نصب باشد پرداخت درون برنامه ایی مشکلی ندارد.
ولی اگر برنامه کافه بازار از قبل در گوشی کاربر نصب نباشد و ابتدا برنامه مرا نصب کند و سپس برنامه کافه بازار را
پرداخت درون برنامه ایی به مشکل می خورد .
مثلا اگر برنامه را از کسی گرفته باشه و بخواد ارتقاء بده ، ابتدا چون کافه بازار را نداره برنامه میگه کافه بازار را نصب کنید ولی بعد از نصب کافه بازار این مشکل ایجاد می شود.
وقتی برنامه را در حالت دیباگ قرار دادم بعد از اجرای کد زیر
کدی که نشان دهنده support شدن برنامه می باشد اجرا نمی شود :
Sub bazarinapp_BillingSupported (SupportedAsBoolean,MessageAsString)IfSupportedThen
issupport=TrueLabel_payment.TextColor=Colors.GreenLabel_again_kharid.TextColor=Colors.GreenLabel_state.TextColor=Colors.GreenLabel_state.Text="آماده پرداخت"ElseLabel_payment.TextColor=Colors.RedLabel_again_kharid.TextColor=Colors.RedLabel_state.TextColor=Colors.RedLabel_state.Text="خطا در اتصال به بازار"EndIfEndSub
سوال
mojtaba26 0
با سلام خدمت استادان عزیز انجمن
در برنامه خودم ،از پرداخت درون برنامه ایی که از همین سایت یاد گرفتم (آموزش استاد شاهپیری) استفاده کردم .
زمانی که برنامه کافه بازار در گوشی از قبل نصب باشد پرداخت درون برنامه ایی مشکلی ندارد.
ولی اگر برنامه کافه بازار از قبل در گوشی کاربر نصب نباشد و ابتدا برنامه مرا نصب کند و سپس برنامه کافه بازار را
پرداخت درون برنامه ایی به مشکل می خورد .
مثلا اگر برنامه را از کسی گرفته باشه و بخواد ارتقاء بده ، ابتدا چون کافه بازار را نداره برنامه میگه کافه بازار را نصب کنید ولی بعد از نصب کافه بازار این مشکل ایجاد می شود.
وقتی برنامه را در حالت دیباگ قرار دادم بعد از اجرای کد زیر
کدی که نشان دهنده support شدن برنامه می باشد اجرا نمی شود :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.