modares 2 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوستان اگه کسی سورس تقویم شمسی داره مثل بادصبا لطفا آپلود کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، modares گفته است : سلام دوستان اگه کسی سورس تقویم شمسی داره مثل بادصبا لطفا آپلود کنه سلام . هر چی خواستی جست و جو کنی راحت تری سورس تقویم site:answercenter.ir - Google Search لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ سلام این سورس رو ببینید » کافیه یه دونه ویو پیجیر بهش اضافه کنی بتونی یه چیزی توی مایه های باد صبا بسازی. یه نمونه سادشو من واس خودم ساخته بودم » لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ در 39 دقیقه قبل، مجید آرتا گفته است : سلام این سورس رو ببینید » کافیه یه دونه ویو پیجیر بهش اضافه کنی بتونی یه چیزی توی مایه های باد صبا بسازی. یه نمونه سادشو من واس خودم ساخته بودم » سلام امکامش هست یه تیکه سورس بزارید ازش یا آموزش ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ در 40 دقیقه قبل، naeini89 گفته است : سلام امکامش هست یه تیکه سورس بزارید ازش یا آموزش ممنون میشم سلام اموزش راجب به ساختن ویو به صورت سطری ستونی رو قبلا داده بودم این سورسی هم که بنده ساختم فقط یک ویو پیجر اضافه شده و رویداد کلیک تاریخ با ویو پیجر باهم سینک هستن. به همین زودی استاد و دوست خوبم آقای مهدی نژاد کتابخانه ای در همین زمینه ایجاد می کنن تا بتونید ویو هایی رو به صورت ستونی، روی هم ( مثل ورق بازی و . . . ) انجام بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
modares 2 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ آقا دمت گرم فقط برای شمسی شدنش باید دیتابیس را شمسی کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۶ در 18 ساعت قبل، modares گفته است : آقا دمت گرم فقط برای شمسی شدنش باید دیتابیس را شمسی کنیم؟ آره، باید اطلاعات دیتابیس رو به شمسی تغییر بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
modares 2
سلام دوستان
اگه کسی سورس تقویم شمسی داره مثل بادصبا لطفا آپلود کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.