nazanin7268 3 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوستان من مشکل دارم با بیسیک و متریال تازه شروع کردم اما همه چی رو طبق اموزشهای انجمن رفتم جلو مشکلم اینه که وقتی ورژن بالای 5.50رو نصب میکنم برنامه ها اصلا کمپایل نمیشه الانم که با همین ورژن(5.50)دارم کار میکنم با کتابخونهah view pagerمشکل داره اخرین نسخه کتابخونه رو هم دان کردم اما بازم ارور میده دیگه حوصلمو سر برده ممنون میشم اگه کمکم کنید تصویر ارور. رو پیوست میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ در 7 دقیقه قبل، nazanin7268 گفته است : سلام دوستان من مشکل دارم با بیسیک و متریال تازه شروع کردم اما همه چی رو طبق اموزشهای انجمن رفتم جلو مشکلم اینه که وقتی ورژن بالای 5.50رو نصب میکنم برنامه ها اصلا کمپایل نمیشه الانم که با همین ورژن(5.50)دارم کار میکنم با کتابخونهah view pagerمشکل داره اخرین نسخه کتابخونه رو هم دان کردم اما بازم ارور میده دیگه حوصلمو سر برده ممنون میشم اگه کمکم کنید تصویر ارور. رو پیوست میکنم ضمنا از نسخه های جدید تر بیسیک استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nazanin7268 3
سلام دوستان
من مشکل دارم با بیسیک و متریال تازه شروع کردم اما همه چی رو طبق اموزشهای انجمن رفتم جلو
مشکلم اینه که وقتی ورژن بالای 5.50رو نصب میکنم برنامه ها اصلا کمپایل نمیشه
الانم که با همین ورژن(5.50)دارم کار میکنم با کتابخونهah view pagerمشکل داره اخرین نسخه کتابخونه رو هم دان کردم اما بازم ارور میده دیگه حوصلمو سر برده
ممنون میشم اگه کمکم کنید
تصویر ارور. رو پیوست میکنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.