Phoenix 2 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ سلام من جنی موشن قدیمی پاک کردم و نسخه همراه با ویرچوال باکس سایت پی سی دانلود نصب کردم دیدم ویرچوالش کار نمیکنه پاک کردمش و جدا جدا هم جتی مون 2.9 و ویر چوال باکس جدا نصب کردم ولی دیگه جنی اجرا نمیشه و ویرچوال هم ارور عجیبی میدهد که عکسش قرار دادم الان باید چه کار انجام بدهم باید ویندوز تعویض کنم یا راهی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ ویندوز چرا عوض کنید :| خوب اون کاستوم موبایل هارو از اول ادد کن توی ماشین مجازیت ببین مشکل حل میشه ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Phoenix 2 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ سلام کلا ویرچوال با جنی وصل نمیشه نسخه 4.3 ی هم که رو انجمن هست اصلا نصب نمیشود ---------------------------------------------- حتی یو ویو هم از کار افتاده و لود نمیشود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.