mehran3d 75 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوستان توی ورژن های قبلی گوگل مپ اضافه کردن مارکر خیلی قشنگ انجام میشه اما بعد از تغییرات به نسخه های جدید من نمیتونم که تایتل رو روی مارکر نشون بدم مثلا ۲۰ تا مارکر دارم میخام بالاشون تایتل نشون داذه بشه اما نمیتونم کسی راه حلی داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیز، تا اونجاییکه یادمه باید بعد از اضافه کردن مارکر. توی رویداد MarkerSelected با استفاده از Marker.ShowInfoWindow= True نمایش بدید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ ممنون از شما ولی من منظورم چیز دیگه ای بود که انگار اصن توی مپ نیست که همیشه تایتل همه مارکر ها مثلا 40 تا رو نشون بده از فرمایش شما هم استفاده کردم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ آهان یعنی در لحظه همه تایتل ها رو نشون بده همزمان؟ اینو اصلا فکر نمیکنم گوگل مپ داشته باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran3d 75
سلام دوستان
توی ورژن های قبلی گوگل مپ اضافه کردن مارکر خیلی قشنگ انجام میشه
اما بعد از تغییرات به نسخه های جدید من نمیتونم که تایتل رو روی مارکر نشون بدم
مثلا ۲۰ تا مارکر دارم میخام بالاشون تایتل نشون داذه بشه
اما نمیتونم
کسی راه حلی داره؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.