مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوستان خسته نباشید من یه مشکلی واسم پیش اومده که کتابخونه CropIwa وقتی عکس رو کراپ میکنم و میخام یک bitmap بگیرم از اون عکس برش داده شده . نمیدونم چجوری میشه bitmap گرفت . و چیزی که داخل سمپل هست فقط ذخیره کردن عکس هست . و بعد از برش دادن نمیشه اون عکس رو توی ایمیج ویو نشون داد . لطفا کمک کنید ک چیکار باید بکنم کتابخونه و سمپل رو هم قرار میدم . لینک سایت مرجع CropIwa-ex_2.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۶ آپ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۶ up کسی نیست مرا یاری کند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مجتبی قاسمی 53
سلام دوستان خسته نباشید
من یه مشکلی واسم پیش اومده که کتابخونه CropIwa وقتی عکس رو کراپ میکنم و میخام یک bitmap بگیرم از اون عکس برش داده شده .
نمیدونم چجوری میشه bitmap گرفت . و چیزی که داخل سمپل هست فقط ذخیره کردن عکس هست . و بعد از برش دادن نمیشه اون عکس رو توی ایمیج ویو نشون داد .
لطفا کمک کنید ک چیکار باید بکنم
کتابخونه و سمپل رو هم قرار میدم .
لینک سایت مرجع
CropIwa-ex_2.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.