cloner01001 38 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۶ دوستان هر برنامه ای که میخوام ران کنم تو قسمت جاوا ارور میده ، jdk رو آپدیت کردم به نسخه 8 ، Java SE Runtime هم اپدیت کردم به 9 ولی بازم ارور مثل ارور زیر میده : لطفا کمک کنین B4A version: 6.80 Parsing code. (0.03s) Compiling code. (1.78s) Compiling layouts code. (0.38s) Organizing libraries. (12.14s) Generating R file. (1.24s) Compiling generated Java code. Error B4A line: 100 ToastMessageShow(\ javac 1.8.0_121 src\konkor\test\alisz\ir1\main.java:667: error: cannot find symbol anywheresoftware.b4a.keywords.Common.ToastMessageShow(BA.ObjectToCharSequence("با?د بخر?"),BA.ObjectToBoolean(anywheresoftware.b4a.keywords.Common.Null)); ^ symbol: method ObjectToCharSequence(String) location: class BA لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۶ سلام، تمامی پروژه هاتون این خطا رو میده ؟ فک نکنم خطاش مربوط به JDK باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام، تمامی پروژه هاتون این خطا رو میده ؟ فک نکنم خطاش مربوط به JDK باشه. بله استاد همه ی پروژه ها این خطا رو میده ، جاوا ، jdk همه رو آپدیت کردم درست نشد ، پاک کردم دوباره نصب کردم درست نشد ، یهو این اخطار اومد و قبلش خیلی خوب کار میکرد واقعا نمیدونم باید چی کنم خیلی گیرم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۶ دوستان کسی راه حلی نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir1999 81 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۶ سلام مطمئنا خودت میدونی اما قسمت configure paths رو باید دوباره بعد از اپدیت ها چک کنی نسخه 7.3 بیسیک رو هم دانلود کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cloner01001 38
دوستان هر برنامه ای که میخوام ران کنم تو قسمت جاوا ارور میده ، jdk رو آپدیت کردم به نسخه 8 ، Java SE Runtime هم اپدیت کردم به 9 ولی بازم ارور مثل ارور زیر میده : لطفا کمک کنین
B4A version: 6.80 Parsing code. (0.03s) Compiling code. (1.78s) Compiling layouts code. (0.38s) Organizing libraries. (12.14s) Generating R file. (1.24s) Compiling generated Java code. Error B4A line: 100 ToastMessageShow(\ javac 1.8.0_121 src\konkor\test\alisz\ir1\main.java:667: error: cannot find symbol anywheresoftware.b4a.keywords.Common.ToastMessageShow(BA.ObjectToCharSequence("با?د بخر?"),BA.ObjectToBoolean(anywheresoftware.b4a.keywords.Common.Null)); ^ symbol: method ObjectToCharSequence(String) location: class BA
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.