naeini89 30 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۶ سلام ، خسته نباشید یه کتابخونه توی b4x بود اما اسمشو یادم نیست قبلا هم دانلودش کردم قابلیت درگ ، ریسایز ، بستن رو توی ورژن 1 داشت بعد توی ورژن 2 یه قبلیت هم داشت که یه دونه از شکل یا متن انتخاب شده میساخت دوستان نمیدونن اسم کتابخونه چی هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۶ فکر میکنم کتابخونه ی msStickerView رو میگید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۶ نه این نیست ، هم میشه متن رو اینطوری کرد هم عکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۶ این هرچی هست به Sticker یا StickerView یه ربطی داره. تو سایت اصلی سرچ بزنید حتما پیداش میکنید. اینه: B4A Library - StickerView2 | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
naeini89 30
سلام ، خسته نباشید
یه کتابخونه توی b4x بود اما اسمشو یادم نیست
قبلا هم دانلودش کردم
قابلیت درگ ، ریسایز ، بستن رو توی ورژن 1 داشت
بعد توی ورژن 2 یه قبلیت هم داشت که یه دونه از شکل یا متن انتخاب شده میساخت
دوستان نمیدونن اسم کتابخونه چی هست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.