cloner01001 38 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوستان این کد دیتابیس آنلاین من هست چجوری اطلاعات رو از اخر به اول لود کنم؟ <?php $con=mysqli_connect("localhost",user","pass","host"); if(mysqli_connect_errno()){ echo "Failed To Connect To MYSQL" . mysqli_connect_error(); } $ed3 = $_POST['ed3']; $ed4 = $_POST['ed4']; $result = mysqli_query($con,"INSERT INTO testdb VALUES (0,'$ed3','$ed4')"); mysqli_close($con); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ سرچ کنید دوست عزیز در انجمن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ دوست عزیز، این کد که برای ورود اطلاعات به دیتابیسه کدی مرتبط با لود(دریافت) اطلاعات از دیتابیس نیست. یه کم توضیح بدید لطفا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Crashday 47 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ سلام، اون کوئری که گذاشتین مربوط به درج اطلاعات هست اما به هر حال واسه مشکلتون باید داخل کوئریتون از desc استفاده کنید،مثلا: SELECT * FROM Mytable ORDER BY id DESC اینجوری اطلاعات رو نزولی میچینه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ در در 1396/06/12, 13:42:07، AMiN.M7892 گفته است : دوست عزیز، این کد که برای ورود اطلاعات به دیتابیسه کدی مرتبط با لود(دریافت) اطلاعات از دیتابیس نیست. یه کم توضیح بدید لطفا. <?php $con=mysqli_connect("localhost","aliszir1_user","*******","aliszir1_test"); if(mysqli_connect_errno()){ echo "Failed To Connect To MYSQL" . mysqli_connect_error(); } $result = mysqli_query($con,"SELECT * FROM tutdb"); $output = array(); while($row = mysqli_fetch_array($result)){ $record = array(); $record['s1'] = $row['s1']; $record['s2'] = $row['s2']; $record['et1'] = $row['et1']; $output[] = $record; } echo json_encode($output); mysqli_close($con); در در 1396/06/12, 14:29:56، Crashday گفته است : سلام، اون کوئری که گذاشتین مربوط به درج اطلاعات هست اما به هر حال واسه مشکلتون باید داخل کوئریتون از desc استفاده کنید،مثلا: SELECT * FROM Mytable ORDER BY id DESC اینجوری اطلاعات رو نزولی میچینه. این کد نمایش هسا کجاش رو ادیت کنم؟ <?php $con=mysqli_connect("localhost","aliszir1_user","*******","aliszir1_test"); if(mysqli_connect_errno()){ echo "Failed To Connect To MYSQL" . mysqli_connect_error(); } $result = mysqli_query($con,"SELECT * FROM tutdb"); $output = array(); while($row = mysqli_fetch_array($result)){ $record = array(); $record['s1'] = $row['s1']; $record['s2'] = $row['s2']; $record['et1'] = $row['et1']; $output[] = $record; } echo json_encode($output); mysqli_close($con); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Crashday 47 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، cloner01001 گفته است : <?php $con=mysqli_connect("localhost","aliszir1_user","*******","aliszir1_test"); if(mysqli_connect_errno()){ echo "Failed To Connect To MYSQL" . mysqli_connect_error(); } $result = mysqli_query($con,"SELECT * FROM tutdb"); $output = array(); while($row = mysqli_fetch_array($result)){ $record = array(); $record['s1'] = $row['s1']; $record['s2'] = $row['s2']; $record['et1'] = $row['et1']; $output[] = $record; } echo json_encode($output); mysqli_close($con); این کد نمایش هسا کجاش رو ادیت کنم؟ <?php $con=mysqli_connect("localhost","aliszir1_user","*******","aliszir1_test"); if(mysqli_connect_errno()){ echo "Failed To Connect To MYSQL" . mysqli_connect_error(); } $result = mysqli_query($con,"SELECT * FROM tutdb"); $output = array(); while($row = mysqli_fetch_array($result)){ $record = array(); $record['s1'] = $row['s1']; $record['s2'] = $row['s2']; $record['et1'] = $row['et1']; $output[] = $record; } echo json_encode($output); mysqli_close($con); اینو جایگزین کوئریتون کنید: SELECT * FROM tutdb order by id desc لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cloner01001 38
سلام دوستان این کد دیتابیس آنلاین من هست چجوری اطلاعات رو از اخر به اول لود کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.