yaser_b4a 131 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوستان میخوام از کد زیر در b4a استفاده کنم StartActivity.class چیه ؟ تو اندروید استادیو خطا میده: Intent mStartActivity = new Intent(context, StartActivity.class); int mPendingIntentId = 123456; PendingIntent mPendingIntent = PendingIntent.getActivity(context, mPendingIntentId, mStartActivity, PendingIntent.FLAG_CANCEL_CURRENT); AlarmManager mgr = (AlarmManager)context.getSystemService(Context.ALARM_SERVICE); mgr.set(AlarmManager.RTC, System.currentTimeMillis() + 100, mPendingIntent); System.exit(0); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ سلام StartActivity.class اسم یک اکتیویتی هستش. این اکتیویتی باید تعریف و توی منیفست قرار داده بشه تا خطایی بوجود نیاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اگه بخوام تو b4a استفاده کنم باید اکتیویتی main رو بدم؟ main.class? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ شما به این کدت یه ورودی از نوع اکتیویتی بده.و Main رو توی کد نویسی بهش بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yaser_b4a 131
سلام دوستان
میخوام از کد زیر در b4a استفاده کنم StartActivity.class چیه ؟ تو اندروید استادیو خطا میده:
Intent mStartActivity = new Intent(context, StartActivity.class); int mPendingIntentId = 123456; PendingIntent mPendingIntent = PendingIntent.getActivity(context, mPendingIntentId, mStartActivity, PendingIntent.FLAG_CANCEL_CURRENT); AlarmManager mgr = (AlarmManager)context.getSystemService(Context.ALARM_SERVICE); mgr.set(AlarmManager.RTC, System.currentTimeMillis() + 100, mPendingIntent); System.exit(0);
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.