bahman2012 13 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوستان یه فایل gif دارم که از کتابخانه gif decoder برای اجراش استفاده کردم اما وقتی برنامم رو در حالت debog اجرا میکنم خطای java.io.fileNotFonundException : loding.gig اما در حالت های دیگه خوب کار میکنه مشکل اینجاست که برای برسی پروژه ام به حالت debog خیلی احتیاجچ دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ سلام، خطا مربوط به پیدا نکردن فایل هستش. نمیتونه فایل رو پیدا کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman2012 13 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۶ در 23 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام، خطا مربوط به پیدا نکردن فایل هستش. نمیتونه فایل رو پیدا کنه. این که واضحع مشکل ایجاست که چرا فقط تو حالت دیباگ اینجوریه سلام اینو میدونم راحلش چیه که بشه تو حالت دیباگ هم اجراش کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman2012 13
سلام دوستان
یه فایل gif دارم که از کتابخانه gif decoder برای اجراش استفاده کردم اما وقتی برنامم رو در حالت debog اجرا میکنم خطای
java.io.fileNotFonundException : loding.gig
اما در حالت های دیگه خوب کار میکنه مشکل اینجاست که برای برسی پروژه ام به حالت debog خیلی احتیاجچ دارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.