shopomde 1 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ با سلام دوستان من یک سورس شبکه اجتماعی واتس اپ نسخه کلون خریداری کردم و در خروجی مشکل دارم سورس کد برای اندروید استودیو میباشد هر کسی از انجمن که بتونه برای من این سورس رو خروجی بگیره و بهم یاد بده 10هزارتومن تقدیمش میکنم اگه اشکال نداره لطفا هرکسی میتونه کمک کنه بیاد تلگرام " **قرار دادن شماره تماس و یا هر گونه پل ارتباطی بدون هماهنگی خلاف قوانین انجمن می باشد. **" با تشکر از مدیریت محترم انجمن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shopomde 1 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۶ سلام هیچ کس در انجمن نیست که بتونه پاسخ من بده؟**دوست عزیز قوانین انجمن رو رعایت کنید، اینجا شبکه ی اجتماعی نیستش شماره تماس قرار ندید** لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shopomde 1 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ سلام چرا هیچ کس جواب نمیده دو هفته است تاپیک زدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
جواد زبیدی زاده 570 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ شما درست حسابی مشکلتون رو مطرح کنید جواب هم میگیرید بعدش هم شما با 10 هزار تومان هم ارزش خودتون و کارتون و هم ارزش برنامه نویس های دیگه رو دارید میارید پایین به نظرم مجانی انجام بدن سنگین تر هستش من با اکثر سورس کد های که شما دارید کار کردم دقیقا کدوم سورس کد رو میگید اسمش رو قرار بدید تا بگم مشکلش چی هستش دقیقا اسم کلونی که دارید رو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shopomde 1
با سلام دوستان
من یک سورس شبکه اجتماعی واتس اپ نسخه کلون خریداری کردم و در خروجی مشکل دارم
سورس کد برای اندروید استودیو میباشد
هر کسی از انجمن که بتونه برای من این سورس رو خروجی بگیره و بهم یاد بده 10هزارتومن تقدیمش میکنم
اگه اشکال نداره لطفا هرکسی میتونه کمک کنه بیاد تلگرام " **قرار دادن شماره تماس و یا هر گونه پل ارتباطی بدون هماهنگی خلاف قوانین انجمن می باشد. **"
با تشکر از مدیریت محترم انجمن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.