sami0770 21 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ سلام بچه ها من یه جایی گیرم من یه ادیت تکس و یه باتون و لیبل دارم داخل لایوتم حالا من میخوام متنی که داخل ادیت تکس هست مثل .سلام.حال.شما.خوبه وقتی که ما رو باتون کلیک میکنیم نقطه هارو تبدیل به - بکنه مثل -سلام-حال-شما-خوبه و بعد داخل لیبل نمایش بده اگه بتونین کمک کنین خیلی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sami0770 21 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ Private text As String text = EditText1 text = text.Replace(".","-") Label1.Text = text این کد رو وارد کردم تا یه جاییش درسته کلیک که میکنم رو باتون اینجوری میشه (EditTex):-Left=24-Top=122-Width=264-Height=81-Tag=-Text=-salam-khobi میشه بگید مشکل کجاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sami0770 21 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ Private text As String text = EditText1.Text text = text.Replace(" ","#") Label1.Text = text مشکل برطرف شد اینم کد فقط یه .text بعد EditText1 گذاشتم خیلی خیلی ممنون از این کمکم کردین دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ Private text As String text = "salam.khubi.kojayi." text = text.Replace(".","-") label1.Text = text لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sami0770 21 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ وقتی من یه متنی رو وارد ادیت تکس میکنم و رو باتون کلیک میکنم متن salam.khubi.kojayi داخل لیبل نشون میده text = "salam.khubi.kojayi." این کد رو هم پاک کردم و اینو گذاشتم text = text.Replace(".","-") و و قتی رو باتون کلیک میکنم چیزی نشون نمیده میشه بگید مشکل کجاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ کدی که نوشتید رو اینجا بزارید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sami0770 21 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ همین کدی رو که خودتون گذاشتین رو من گذاشتم داخل برنامم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۶ در 7 ساعت قبل، sami0770 گفته است : وقتی من یه متنی رو وارد ادیت تکس میکنم و رو باتون کلیک میکنم متن salam.khubi.kojayi داخل لیبل نشون میده text = "salam.khubi.kojayi." این کد رو هم پاک کردم و اینو گذاشتم text = text.Replace(".","-") و و قتی رو باتون کلیک میکنم چیزی نشون نمیده میشه بگید مشکل کجاس داداش یه کم دقت کن داری اشتباه میزنی این خطی که آقا آرتا گذاشتن: text = "salam.khubi.kojayi." برای تست بود شما جای "salam.khubi.kojayi." باید ادیت تکست خودتون رو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sami0770 21
سلام
بچه ها من یه جایی گیرم
من یه ادیت تکس و یه باتون و لیبل دارم داخل لایوتم حالا من میخوام متنی که داخل ادیت تکس هست
مثل
.سلام.حال.شما.خوبه
وقتی که ما رو باتون کلیک میکنیم نقطه هارو تبدیل به - بکنه
مثل
-سلام-حال-شما-خوبه
و بعد داخل لیبل نمایش بده
اگه بتونین کمک کنین خیلی ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.