seyyedali 77 ارسال شده در 5 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2017 با سلام بلو استک رو از سافت 98 گرفتم.نصب کردم ولی رو صفحه زیر گیر مینه و بالا نمیاد.صبر هم کردم ولی فرقی نمیکنه چه کنم؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 6 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2017 سلام Reinstall کنید.یا از نسخه ی PORTABLE استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 6 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2017 در تکمیل فرمایشات استادم این نرم افزار نرم افزار سنگینیه اگه سیستم شما خیلی شاخ نیست تو اجراش کندی وجود خواهد داشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 6 آذر، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2017 در هم اکنون، reza644 گفته است : در تکمیل فرمایشات استادم این نرم افزار نرم افزار سنگینیه اگه سیستم شما خیلی شاخ نیست تو اجراش کندی وجود خواهد داشت ممنون . نه سیستمم خوبه عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.