sorena.king.24 11 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ سلام بر دوستان دوستان برام یه مشکل پیش امده من یه برنامه حسابداری برا خودم درست کردم حالا میخوام داخل تیبل یه ستون اضافه کنم با کوئری آلتر آشنا هستم برای اضافه کردن ستون و تعیین نوع فقط یک خط کد میخوام چک کنه آیا در فلان تیبل فلان ستون وجود داره یا خیر؟ اگر بود که هیچ اگر نبود کئوری ساخت ستون را انجام بده فقط اون خط چک کردن ستون را میخوام ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sorena.king.24 11 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۶ در در 1396/06/20, 00:01:39، ghost94 گفته است : اینو ببینید فکر کنم دنبال همچین چیزی هستید : Dim SQLVariables As SQL 'in Process_Globals Dim Cursor1 As Cursor 'in Globals If File.Exists(File.DirDefaultExternal,"l4pro.sql") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"l4pro.sql",File.DirDefaultExternal,"l4pro.sql") End If If SQLVariables.IsInitialized = False Then SQLVariables.Initialize(File.DirDefaultExternal, "l4pro.sql", False) End If Dim MyTable As String = "names" 'اسم جدولتون Dim txt As String txt="SELECT * FROM " & MyTable & " LIMIT 1" Cursor1=SQLVariables.ExecQuery(txt) Cursor1.Position=0 Dim cols As Int = Cursor1.ColumnCount Dim MyColName(cols) As String Dim NewColumn As String = "Col10" Dim Flag As Boolean =False For i=0 To Cursor1.ColumnCount-1 MyColName(i)=Cursor1.GetColumnName(i) If MyColName(i)= NewColumn Then Msgbox("Column already exists. ","") Flag=True Exit End If Next If Flag=False Then txt="ALTER TABLE " & MyTable & " ADD COLUMN " & NewColumn & " VARCHAR(100)" SQLVariables.ExecNonQuery(txt) Msgbox(NewColumn & " was added to the table","") End If ایول دمت گرم همینو میخواستم فقط یه سوال دیگه میشه تیبل هم چک کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ در 4 ساعت قبل، sorena.king.24 گفته است : خواهش میکنم برای چک کردن تیبل هم به این شکل میشه عمل کرد : If Sql.ExecQuerySingleResult("SELECT count(name) FROM sqlite_masterWHERE type='table' AND name ='yourTableName'") = 0 Then 'وجود نداره Else 'وجود داره End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sorena.king.24 11 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۶ کسی بلد نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ اینو ببینید فکر کنم دنبال همچین چیزی هستید : Dim SQLVariables As SQL 'in Process_Globals Dim Cursor1 As Cursor 'in Globals If File.Exists(File.DirDefaultExternal,"l4pro.sql") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"l4pro.sql",File.DirDefaultExternal,"l4pro.sql") End If If SQLVariables.IsInitialized = False Then SQLVariables.Initialize(File.DirDefaultExternal, "l4pro.sql", False) End If Dim MyTable As String = "names" 'اسم جدولتون Dim txt As String txt="SELECT * FROM " & MyTable & " LIMIT 1" Cursor1=SQLVariables.ExecQuery(txt) Cursor1.Position=0 Dim cols As Int = Cursor1.ColumnCount Dim MyColName(cols) As String Dim NewColumn As String = "Col10" Dim Flag As Boolean =False For i=0 To Cursor1.ColumnCount-1 MyColName(i)=Cursor1.GetColumnName(i) If MyColName(i)= NewColumn Then Msgbox("Column already exists. ","") Flag=True Exit End If Next If Flag=False Then txt="ALTER TABLE " & MyTable & " ADD COLUMN " & NewColumn & " VARCHAR(100)" SQLVariables.ExecNonQuery(txt) Msgbox(NewColumn & " was added to the table","") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sorena.king.24 11
سلام بر دوستان
دوستان برام یه مشکل پیش امده
من یه برنامه حسابداری برا خودم درست کردم
حالا میخوام داخل تیبل یه ستون اضافه کنم
با کوئری آلتر آشنا هستم برای اضافه کردن ستون و تعیین نوع
فقط یک خط کد میخوام چک کنه آیا در فلان تیبل فلان ستون وجود داره یا خیر؟
اگر بود که هیچ
اگر نبود کئوری ساخت ستون را انجام بده
فقط اون خط چک کردن ستون را میخوام
ممنون میشم کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.